pátek 16. října 2015

rusko

http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/erfolgreich-gegen-den-is-in-syrien.html

Erfolgreich gegen den IS in Syrien / bezesporu úspěšní

     Zatímco západní země o boji s islámským státem tlachají, Rusko bojuje a úspěšně. Z různých úrovní evropskounijních politických sešlostí slyšíme neustále, koho Rusko už bombardovalo, anebo zas mělo bombardovat. Evropská populace už vesměs tato shromáždění ignoruje a málokdo si plevelí mozek výstupy z evropskounijních sešlostí. Bylo by to komické, kdyby to nemělo rozměry antické tragedie velkého rozsahu a bohužel ubohou Ifigeniíí je právě Evropa.
    Dovídáme se, že bulharský ministerský předseda poté, co se dozvěděl o zastřelení imigranta, který chtěl nezákonně proniknout do země, okamžitě opustil zasedání Rady v Bruselu a vrátil se do Bulharska. Nejspíš tím chtěl naznačit, že už nemohl vystát tlachy ostatních přítomných a raději se vrátil domů. Předáci zbývajících zemí se ulekli střelby proti narušiteli bulharské hranice, ale v žádném případě se neulekli vraždění židů v Jeruzalémě, přitom o osud Evropy se bojuje  právě tam, ale to jim zatím nikdo nevysvětlil nebo to záměrně ignorují.
    Německé Preussische Zeitung píší, že čím úspěšnější jsou Rusové v boji s islámským státem, o to hlasitější jsou útoky NATO, ale samozřejmě ne na islámský stát, ale na Rusko. To co v Sýrii dokázali Rusové za dva týdny, nedokázalo NATO za rok. Přesné zásahy z Kaspického moře do Sýrie byly pro NATO šokujícím zážitkem. Musela to vysvětlit západní propaganda, tedy některé střely  určitě padly do íránské stepi, ale k informaci přiložené snímky z amerických satelitů ukázaly ruskou základnu v Latakii.  Víme, že pokud Američané nemají snímky, má to daleko do pravdy, podle listu to platí i pro sestřelené letadlo na Ukrajině. Rusové na druhé straně přesně dokumentují ze svých satelitů každý útok.  Během týdne zničili 110 džihadistických objektů, umožnilo to velkou ofenzívu syrské armády v provincii Hama. Rusové zničili dalších 27 důležitých vojenských objektů islámského státu. Udivující je přesné navádění raket a bomb.
    Západní propaganda hovoří o ruských útocích na umírněné islamisty, ale co na to říká arcibiskup Jacques Behnan Hindo, zastupující 500000 křesťanů v Sýrii: „ Západní propaganda operuje s umírněnými rebely, ale možná s lupou je najdete, válčí tam islámský stát a odnože Al Kaidy“.
    Rusové a syrská vláda mají přirozeného spojence – Kurdy. Šéf mezinárodního svazu Kurdů Merab Schamojew : „Podporujeme ruskou intervenci v Sýrii“.


Žádné komentáře: