sobota 17. října 2015

merkel

http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/bundeskanzlerin-merkel-spricht-sich-gegen-weitere-grenzzaeune-aus-13861404.html

Drzost ..

   FAZ referuje o dnu mladých křesťanských demokratů v Hamburgu. Na shromáždění vystoupila Merkelová, Její verbální ekvilibristika jíž vysvětlovala své totální selhání v imigrační krizi je nezajímavá, chameleonská maska a opakování tuctových banalit. Je nestoudné jak tato multikulturní ateistka operuje s křesťanskými pojmy a lživě deformuje realitu.
   Co je pozoruhodné, na shromáždění znovu kritizovala východoevropské státy za údajnou nesolidárnost s imigranty, východoevropské země by měly podle ní začít vracet co obdržely při vstupu do Unie. Je prý o tom hluboce přesvědčená. Jaký je však efekt pomoci nebo spíš řadění Unie.
    Zkorumpovaná a nevýkonná státní byrokracie, vylidněné baltické země, zruinovaný průmysl a zemědělství v Bulharsku a Rumunsku. Pokud pomoc, tak výhradně do nevýrobních sektorů, aby se nekonkurovalo Německu, klíčové banky pod západní kontrolou, zničené školství atd. Co by chtěla Merkelová vracet?

Žádné komentáře: