neděle 18. října 2015

zeleni

http://www.sueddeutsche.de/bayern/landesparteitag-in-bad-windsheim-gruene-lehnen-transitzonen-fuer-fluechtlinge-ab-1.2696759

Grüne lehnen ab / odmítáme vše rozumné..

    Nějak tak to vypadá na zemské konferenci zelených v Bavorsku, grillini v Itálii jsou aspoň zábavní, ale tito nudní Němci svoji duševní hrůzu a slabost maskují o to větším křikem. Nemají atom, ekologické je úplně všechno, někdy samozřejmě se na tom podílí zfalšovaný kontrolní program, ale určitě na ekologickém papíře.  A co chtějí bavorští ušlechtilí bojovníci za právo komára na prezervativ.   
Samozřejmě víc imigrantů, víc pomoci pro imigranty a někoho musí atakovat, bez toho by neměla jejich existence smysl. Horst Seehofer. Ministerský předseda, sice váhavými kroky, začíná prosazovat politiku imigračního stropu, střežené hranice a návrat k používání mozku v této otázce.  Zelení okamžitě sáhnou k těžkým kalibrům. Ministerský předseda šíří nenávist proti cizincům, říká předák zelených Eike Hallitzky.
   Ministerský předseda lije olej do ohně a určitě musí vědět, že tento oheň použijí radikální idioti, aby podpálili domovy utečenců. Vida, zmatení zelení dokáží být zábavní.  „CSU je na cestě do politické nirvány“, říká místopředsedkyně Bundestagu Claudia Roth a pokračuje  v zábavné rovině, „CSU orban-izuje naší imigrační politiku“. Na sešlosti se pozapomnělo na zelené motivy, i ostatní předáci partaje útočili na černou  CSU. Podle spolkového vůdce zelených Cem Özdemira, CSU má být v zajetí populismu. CSU zodpovídá za normální a bezpečné fungování spolkové země Bavorsko, voliči ji svěřili tuto zemi a CSU cítí zodpovědnost. Zelení jsou globálně populističtí, tím osloví jistou malou část populace, tato destruktivní politika jim umožňuje dlouholeté fungování a vůdcům této strany pohodlný život.
   Zelení se vyslovili proti tranzitním zónam pro imigranty v třetích zemích, místo toho požadují, aby vláda uvolnila pro imigranty nevyužitá kasárna, školy, nemocnice. V každé obci mají být minimálně 2% imigrantů, čím víc tím líp, odtud se totiž rekrutují voliči zelených. Urychleně postavit 50000 bytů, nasadit 1000 učitelů a další odborný personál pro imigranty. 670 euro na imigranta. Bůh ochraňuj Bavorsko.
   A jak jinak, zelení požadují  evropskou solidaritu, hrůza má globální charakter, ať to pohltí celou Evropu.
   A úžasné vyvrcholení zemského sněmu: „Podáváme ruku kancléřce, podporujeme ji, jsme na její straně“. Aspoň někdo ji v Německu podporuje.

Žádné komentáře: