sobota 31. října 2015

heinson

a.achgut.com/dadgdx/index.php/dadgd/article/osteuropa_ihr_wollt_uns_erziehen_gehts_noch

  Jste přece méněcenní..

   Profesor Gunnmar Heinson, muž ozdobený velkou vědeckou prestiží se na serveru "achgut" snaží dopátrat o co se východní Evropa vlastně snaží, když už se snažit o nic ani nemusí, když už se jí sype tak ať zavře...
   Profesor píše, že opakovaně ušlechtilí ze západní Evropy apelují na země mezi Estonskem a Slovenskem, aby otevřely hranice imigrantům z Afriky nebo ze zemí islámu. Nezůstává jen u apelů - už se začalo hrozit, buď islám a černí, nebo stop miliardám. Někteří z ušlechtilých klepou těm z východu na kabát, to když připomínají gdaňskou Solidarnosc a říkají, když se chce, tak to jde. Ta solidarita. Profesor nebezpečně ovládá historii, asi bude nutné ho rychle penzionovat - od žádné tehdejší západoevropské vlády se Solidarnosc pomoci nedočkala. Do nebe vynášený Helmut Schmidt se tenkrát vyjádřil, že polské hnutí ohrožuje světový mír.
   Ano, parafrázuje nyní profesor ty z východu, posíláte nám prachy a ten prostor u nás se vylidňuje, kradete naše nejlepší lidi a samozřejmě ti vám též platí daně. Co k vám nyní přichází, to vidíme z vašich médií : antisemiti, vrazi židů, drogoví dealeři, čtvrti ve městech kam je nebezpečno vstoupit, z vašich daní placené rodiny, jejichž děti jsou bojovníky kalifátu a kati.  Co dobrého by z něčeho takového vyrostlo ve Waršavě nebo v Rize? Ptá se docela záludně už asi brzo penzionovaný profesor Hansen.
    Profesor pokračuje neúnavně v této podlé rétorice a již se opět ztotožňuje s Wesis, vypadá to, že přímo s velkou myslitelkou Merkelovou. Pokračujeme v neustálém ekonomickém růstu, potřebujeme nahradit mladé Němce, kteří odtud prchají. Tedy hightech odborníci z Pákistánu, jejichž komputery rozbijí čínskou a jihokorejskou konkurenci. Stavební inženýři ze Sýrie, vítáni jsou kreativci z Konga, už teď z nich musí mít Gucci s Diorem velké obavy, a my si konečně otevřeme v Praze a v Budapešti pořádné luxusní kšefty a vytlačíme odtud Italy a Francouze. Nakonec všichni tito velcí specialisté ani nemusí být politicky pronásledováni. Necháme si je v Německu aspoň po tu dobu, co budou ochotni brát podporu, kterou vy zaplatíte (sděluje východoevropanům). Nebo nejlépe část nových kreativců se u vás vyškolí, bylo by to spravedlivé, posíláte nám vaše vítěze z PISY-studií, ti k nám přichází, aby se u nás realizovali, kreativci z Afghánistánu se zrealizují zase u vás, je to tak spravedlivé a jednoduché.
    Na závěr profesor konstatuje, že východoevropané nejsou určitě hloupější než Australané nebo Britové, hranice si ohlídají a kreativci z Konga zůstanou v náručí velké bezdětné matky Merkelové.

Žádné komentáře: