středa 16. září 2015

zahuba

http://www.ilgiornale.it/news/politica/che-disastro-merkel-cinque-mosse-ha-affondato-leuropa-1171454.html

Che disastro la Merkel in cinque mosse ha affondato l'Europa / Merkelová v pěti bodech..

      Zničila evropské hranice, dala zelenou mafiozním převaděčům lidí, zničila naši bezpečnost a všechny nás táhne do záhuby.
Přesvědčivá analýza schopností německé kancléřky v italském il Giornale, list bohužel nepíše, jestli tato žena tak činí nevědomě, z nedostatku schopností pro profesi, již chce zastávat nebo záměrně, pak by se tím ovšem měly zabývat tribunály.
     List píše, že snila o tom, že se stane kancléřkou celé Evropy, ale riskuje, že vstoupí do historie jako ta, která zničila snění, list asi myslí o Unii. Její fantasmagorie o neohraničeném štěstí z neohraničené imigrace nakonec narazily a opět hranici obnovila. To sice obnovila, ale jen s Rakouskem. Sen unijních Evropanů o kontinentu bez hranic se bortí. List sumarizuje chyby Merkelové do pěti bodů.
   1. Dar pašerákům lidí.  Pocitový humanismus této ženy vybuchuje neplánovaně, bez ohledu na důsledky. Stačilo zavolat na německé velvyslanectví v Ankaře, aby se dověděla, že v Turecku u syrských hranic přebývá 1.8 milionu lidí, kteří okamžitě vyrazí za lepším, pokud se jim to nabídne. Dověděla by se, že 120 tisíc lidí, kteří se přeplavili první měsíce roku z Turecka do Řecka, nejsou Syřané, ale Pákistánci a Afghánci. Dověděla by se, že pokud se ta cesta zprůchodní, vyrazí tam celá Afrika. Merkelová proměnila v jednom dni turecké pobřeží v eldorádo pašeráků lidí.
    2.Slabá k Turecku. Opravdový evropský vůdce by přinutil Turecko, aby spolupracovalo s Frontexem, aby se problém možného vstupu do Unie řešil rovnou v Turecku. Nedošlo by k úmrtí stovek lidí, včetně kurdského dítěte Aylan.
    3. Bezpečnost v troskách. Přes  Turecko odešlo bojovat do Sýrie asi 5000 džihadistů z Unie a dalších 30000 z ostatních zemí. V okamžiku, kdy Merkelová odbourala hranice, tito dobrovolníci se bez problémů filtrují do Evropy a je otázkou času, kdy udeří na naše města.
4. Konec národní suverenity. Nutíc ostatní členské země Unie, aby umožnily volný průchod imigrantům do Německa, Merkelová je de facto zbavila rozhodování o vlastních hranicích. Tedy ode dneška je tolerován jakýkoliv ilegální přechod hranic. Předseda CSU Seehofer se domnívá, že škody z toho plynoucí se dlouho budou napravovat. Neustále osočuje Viktora Orbána, který jediný našel odvahu a postavil se proti její hrůzné politice.
    5. Konec evropské identity. Merkelová počítá s příchodem 800000 lidí, vícekancléř Gabriel s dalším milionem.  Chaos, který to vyvolá, bude mít určitě za následek sociální a ekonomickou nestabilitu i v bohatém Německu a v celé Unii.
 

Žádné komentáře: