čtvrtek 17. září 2015

Bardot





Brigitte Bardot, Florian Philippot


     Koncem srpna přijala filmová diva Brigitte Bardot v Saint Tropez, kde žije, prvního víceprezidenta francouzské Národní fronty  Floriana Philippot. Politik napsal na sociálních sítích „dík za krásný den u vás Brigitte a za vaší lásku ke zvířatům a Francii“.  List Figaro poznamenal „ti dva protagonisté si vyměnili pohled hodný scény z Pohrdání“. Samozřejmě šlo o pověstný film, kde Brigitte zazářila neobyčejným způsobem po boku polobohů mj. i režiséra Fritze Langa.
    Brigitte Bardot o setkání prozradila místnímu Var-matin, že  ji politik  oslnil, hlavně způsobem argumentace a klidem. Diva šetří mediálními projevy, ale netají se svými sympatiemi pro Marine le Pen o níž říká, že je to Jana z Arcu 21.století.
   Ovšem Florian Philippot je stejně oslnivý, absolvent špičkové školy státní administrativy ENA, poté vysoký úředník ministerstva vnitra, před pěti lety jako šestadvacetiletý  stal šéfem volební kampaně Marine le Pen. Jeho kariéra ve straně byla závratná, rychle se stal prvním místopředsedou a spolu s Marine le Pen změnili tvář Národní fronty, ve volbách do Evropského parlamentu se stala NF nejvíc volenou stranou. Florián Philippot je mediální hvězda, je nejčastěji prezentovaným politikem ve francouzských médiích, v ženských časopisech vítězí poslední roky jako francouzský politik s největším sex-appealem. V médiích působí facinujícím způsobem, úžasná fyzická atraktivita, která se pojí s vrcholným intelektem, což je v Evropě v současnosti zřídkavé. 
    Florian Philippot o sobě prohlašuje, že je gaullista, je pro rozpuštění eurozóny, transformaci EU do společenství států, preferuje jistý ekonomický patriotismus..

Žádné komentáře: