úterý 15. září 2015

karolyi

http://www.frontnational.com/videos/florian-philippot-sur-itele-83/

Georges Karolyi..

     Maďarský velvyslanec ve Francii Georges Karolyi ve francouzské televizi I>telé vysvětluje ve velmi sledovaném pořadu populárního žurnalisty Oliviera Galziho politiku maďarské vlády k uprchlíkům.
Současné Maďarko je obvykle ve francouzské televizi prezentováno lživým a nekorektním způsobem. Žurnalista uvádí pořad záběry na dav imigrantů u hraničního plotu, policisté jim hází balíčky s potravinami. Velvyslanec říká, že mnohé záběry byly natočeny v Makedonii a vydává se to za Maďarsko, proti imigrantům nebylo nikdy  použito násilí, pokud je oni sami nevyvolali. Vůle imigrantů musí být okamžitě vyplněna, jinak je Maďarsko vydáváno za barbarskou zemi.
     Velvyslanec vysvětluje, že Maďarsko znemožní vstup do země mimo hraniční přechody, žádná země na světě si nemůže dovolit, aby do země vstupoval kdokoliv, mimo  určená místa. Nemůže si dovolit, aby se zemí volně pohybovali staticíce ilegálních imigrantů, a to i  z bezpečnostních důvodů. Navíc v tomto ohledu Maďarsko striktně dodržuje schengenské dohody.
    Do pořadu vstupuje francouzský ministr Harlem Desir, který říká, že Maďarsko porušuje Schengen a ženevské konvence. Pokud tento ministr něco říká, tak to nikdy nevyniká velkou inteligencí, ale určitě velkou demagogií, zde navíc ještě lže, ale v televizi je politicko korektní lež žádoucí. Velvyslancovi uniká logika pana ministra,  Maďarsko je kritizováno a napadáno právě proto, že dodržuje a naplňuje dohodnuté normy. Velvyslanec říká, že imigrační masa překračuje a narušuje stabilitu evropských států a celý tento proces vyvolala německá vláda.   

Žádné komentáře: