čtvrtek 10. září 2015

hvezdny

http://www.frontnational.com/videos/florian-philippot-interpelle-jc-junker-sur-limmigration-et-letat-de-lunion/

Strasbourg, le 9 septembre 2015 – Florian Philippot / mluví Florian Philippot, hvězdný..

    První místopředseda francouzské Národní fronty, europoslanec, Florian Philippot interpeluje v Evropském parlamentu Junckera. Florian Philippot je vycházející hvězda francouzské politiky a snad i evropské politiky.
Říká v dvouminutové interpelaci:
     Nyní je nutné definovat stav Evropské unie. Krize. Ekonomická krize, která devastuje naší ekonomii, zemědělce. Krize diplomatická, vaše stažené zadky před NATO, krize na Ukrajině, v Sýrii, v Libyi, kterou jste zničili a nyní jsme zaplaveni hrůznou vlnou imigrace, islamistů a ilegálů. Dovolte, abych vyjádřil hluboké znepokojení nad vaším přístupem, nyní má být rozděleno 60000 ilegálů, hrozíte sankcemi těm zemím, které to nechtějí. O těchto zemích mluvíte jako o delikventech. Lid Evropy nemůže a už nechce víc. Země kde je vysoká nezaměstnanost, bída a imigrace. Na druhé straně šetříte bohaté petromonarchie /Katar, Saudská Arábie/, ti nejbohatší své bratry vykopnou. Lid Evropy musí akceptovat imigraci, pro naše zemědělce máte 60 milionů, pro imigranty 4 miliardy.
   Krize demokracie, potvrzovaná dnem za dnem. Konečně zvedněte zadky ze svých židlí. Vaše transatlantická fantasmagorie je neúspěšná. EU skončí v propadlišti dějin. Začne to referendem u našich přátel v Británii, a pak evropské národy dojdou ke skutečné prosperitě, demokracii a míru.

    Následováno potleskem  /a šklebem absolventa nižší knihkupecké školy z Aachen, jinak předsedy EP

Žádné komentáře: