úterý 25. srpna 2015

nicolas bay

a.frontnational.com/2015/08/creation-dun-mecanisme-permanent-de-relocalisation-des-migrants-bruxelles-veut-toujours-plus-dimmigration/

  Brusel: co nejvíc uprchlíků

  Nicolas Bay - generální tajemník francouzské Národní fronty, tento mladý, inteligentní a talentový  politik je členem evropského parlamentu a poslancem regionálního parlamentu Normandie.
  Ve svém prohlášení píše, že hlavním Junckerovým posláním je otevírání dveří masívní imigraci do Evropy. Juncker nedávno navrhl  přijetí 40000 imigrantů, kteří se nějakým způsobem rozdělili mezi členské země. Nyní žádá vytvoření stálého mechanismu, podle nějž by se imigranti rozdělovali, tento mechanismus by podle potřeby mohla aktivovat každá členská země. Tedy na vysvětlenou, z Lampedusy by se Afričané rovnou přesouvali do členských zemí podle Junckerova klíče. Tedy evropské země a nejlíp východoevropské se mají znovu osidlovat podle představ lucemburského starce.
    Nicolas Bay říká, že za červenec překročilo hranice EU 107500 imigrantů. Obrovská akcelerace imigrace v důsledku imigraci vstřícných kroků Junckera, svědčí to o tom, že EU se rozhodla zničit národní identity evropských národů a potlačit zbytek národní suverenity jednotlivých zemí.
   Juncker posílá jednoznačný signál všem kriminálním převaděčům a všem kandidátům ilegální imigrace, vynucuje si na členských zemích, aby přijaly ilegální imigranty i proti své vůli. Zbavit členské země i té nejmenší možnosti rozhodovat o tom, koho přijmou.
 Strategie Evropské unie a obzvlášť Junckera je nezodpovědná, ignorující budoucnost evropských národů, tato neuvěřitelná imigrační vlna nabourá ekonomickou a sociální stabilitu Evropy a povede k eliminaci národní identity evropských zemí. Junckerova politika musí být odsouzena a okamžitě zastavena, dřív než způsobí katastrofu.
   Národní fronta požaduje obnovení národních hranic zemí a jejich kontrolu, jednotlivé země mají nezadatelné právo rozhodovat o tom, koho přijmou. Ilegální imigranti musí být okamžitě odsunuti do zemí odkud přišli. Právo na azyl se musí vrátit ke své původní definici a mířit k těm, kteří je skutečně potřebují.   

Žádné komentáře: