čtvrtek 20. srpna 2015

breithard

aaafaz.net/aktuell/politik/ausland/europa/slowakei-will-keine-muslime-13759426

  Jen křesťany..

    EU země se dohodly na rozdělení 40000 imigrantů, kteří jsou toho času v Itálii a Řecku, též Slovensko přistoupilo na přijetí 200 imigrantů, píše Frankfurter Allgemeine, ale k úleku politicky korektního listu si Slovensko dovoluje klást podmínky. Jaké? Nechtějí muslimy, jenom křesťany.
   Slovenské ministerstvo vnitra to zdůvodňuje tím, že by se tam stejně necítili dobře, totiž na Slovensku nejsou žádné mešity. Mluvčí ministerstva odmítl, že by se jednalo o diskriminaci. Mluvčí evropské komise Breithard tvrdí, že každá forma diskriminace je v EU zakázána a imigranti musí být přijímání bez ohledu na náboženskou příslušnost.
  Breithard ovšem neví, že podle ženevské konvence o uprchlících, musí uprchlík požádat o azyl v první zemi po překročení hranice a to určitě není Slovensko. Proč by křesťanská země nemohla poskytnout přístřeší, když už nejde o azyl, právě křesťanům, kteří v blízkovýchodních konfliktech trpí právě nejvíc.
    A konečně nejlepší řešení vůbec, by bylo odmítnutí  diktátu unijních trpaslíků a návrat k rozumné národní politice v jednotlivých zemích.

Žádné komentáře: