sobota 30. července 2022

azov kadmeia hispanie

Ukrajina v pátek v noci a ústavní možnosti ve Španělsku

Když jeden spartský generál podle obsadil thébskou pevnost Kadmeia, říkali Řekové, že je to tak odporné, že to bohové nemohou nechat bez povšimnutí, za pár let Théby zlikvidovaly spartskou výjimečnost v historii. V pátek v noci se objevila na informačních serverech zvěst, která je odpornější než obsazení Kadmei, a odpověď bohů taky přijde. V pátek bylo  bombardováno vězení v Jelenovce, kde jsou internováni bojovníci batalionu Azov. Válka začala z toho důvodu, že Ukrajinci osm let ostřelovali neuznané donbaské republiky, Rusům se ani po půl roce války nepodařilo toto zastavit a páteční útok je jednou z této řady atak. Americké rakety HIMARS v ukrajinským rukách si našly právě budovy, kde jsou internováni bojovníci, kteří, ať na ně nazíráme jak chceme, oplývají odvahou a jsou to muži činu, někteří Japonci je považují za samuraje. Kdo sleduje tuto válku, je mu jasné, že své hrdiny bombardovala ukrajinská strana, nemohlo jít o omyl, Ukrajinci znali místo internace a bylo by přirozené, aby se jejich rakety na desítky kilometrů vyhýbaly tomuto místu. Je i možné, že americké satelity navádí tyto rakety na cíle. V sobotu ráno i americký šmejd z Pentagonu, který je světovou centrálou lži, prohlásil, "s určitostí mohu říct, že pokud to spáchali Ukrajinci, bylo to neúmyslně". Je tedy  jasné, že to spáchali. Zabili 50 až 70 svých hrdinů a 40 těžce zranili, pravděpodobně proto, že začali spolupracovat s ruskou stranou, možná jako výstraha pro ty, kteří by se hodlali vzdát. Tento případ samozřejmě bije do očí, ale řadu let byla bombardována další místa na východní Ukrajině, jako doněcký rynek, Jasinovatá, Gorlovka atd., tam vznešené evropské publikum už nedohlédne. Zelenského štáb okamžitě odhalil, že internační tábor bombardovali Rusi, aby zahladili stopy po mučení, s touto verzí  začal operovat i EU mainstream.

         Po smrti vlastníka novin Le Figaro miliardáře Dassaulta, objektivita psaní novin očividně koroduje, jeho rodinný nástupci spíš obdivují Macrona a evropskounijní bláboly než pravdu. O bombardování internačního tábora se referuje typem kulhajícího informování s ušlechtilou pointou "prafda vítězí". Le Figaro: "Ukrajina a Rusko se obviňují, kdo tam poslal bomby, přitom Vladimír Zelenský (ušlechtile) dozoruje první nakládky obilí."   
       Na Ukrajině se válčí, tedy každá ze stran může informovat, jak uzná za vhodné, ale Češi nejsou ve válce a mají právo být objektivně a nestranně informováni. Informační pravdu nám někdo ukradl a podobně v celé EU. Ve španělském El Manifiesto píše o problému lživého informování, které usurpovalo mediální prostor, publicista José Mazzei. Cenzura a blokáda informací z ukrajinského konfliktu dávají velkou příležitost straně Vox, obžalovat cenzuru a lživé referování před ústavním soudem, jako porušení článku 20 španělské ústavy, strana si získá uznání španělského lidu. Mezinárodní oligarchický systém sponzorovaný Sorosem preferuje opticky bipolární partajní systém, protože je užitečný pro udržení moci nad lidem, ve skutečnosti je to kolegiální diktatura, která simuluje demokracii, mění se vlády, aby se nemusela měnit politika. Je to i případ USA, administrativa zablokuje vyšetření a potrestání minulých zločinů a korupce, kdo se pokusí dopátrat pravdu, hrozí mu hrozné tresty, jako např. Juliu Assangemu. Systém, který vládne v EU zemích, se blíží diktatuře, v které informační cenzura je víc než symptomem, je systémovým instrumentem. Článek 20 garantuje právo Španělů na vlastní názor na dění v mezinárodní politice. Opak ústavního článku se nazývá "vymývání mozků", instrument používaný atlantickou politickou oligarchií, který nám vtluče do hlavy, jak dobrá je americká hegemonie i plyn made in USA. Všeobecná ignorance jen  podpoří evropskounijní narativu o tom, že neschopnost evropských vlád je Putinova vina. Vox by měl v parlamentu vynucovat práva, která ústava garantuje. Inspirativní i pro Česko, ovšem Hispánci pořád ještě mají ústavní soud hodný toho jména, v Česku je to filiálka bezvýznamného bruselského ofisu.

Žádné komentáře: