sobota 12. února 2022

biden ukrajina

Za pár dní bombardování

Biden včera tvrdil, že Rusko vtrhne 16. na Ukrajinu, prý ještě před koncem olympijských her s ouverturou masívního leteckého bombardování a těžkých civilních ztrát. Bylo by to překvapující, Rusové vždycky nasazovali do bojů svá těla, nikdy moc nebombardovali. Americká soldateska nikdy těla kulkám moc nevystavovala, preferovala bomby z dálky, jejich letadla zabila 60 000 lidí v Drážďanech, ještě víc v Hirošimě, napalmem bombardovali Vietnam, nedávno pumy na Bělehrad, Afghánistán, Libyi atd. Tvrzení samotné, že Rusové zahájí vojenskou operaci masívním leteckým bombardování, vyvrací tento nesmysl a zakládá velké pochyby o kvalitách západních tajných služeb. V západní postnormální epoše špion splývá s propagandistou konzumního ráje. Mata Hari kombinovala umění špionáže s krásou těla a vstoupila do dějin patetickým gestem, ukázala holá ňadra popravčí četě, když si západní špioni a nadšpioni odhalí ňadra, je tam vidět.. infantilitu a hloupost. Britská ministryně zahraničí Trussová, posedlá špionománií a touhou válčit, v hlouposti přímo vyniká, v Moskvě na tiskové konferenci tvrdila, že Rostov a Voroněž jsou ukrajinské a okupuje je ruská armáda. Pokud by západní politika fungovala aspoň minimálně normálním způsobem, ministryně by dokvokala. Britští politikové jsou velmi urputní ve štvaní proti Rusku a vyvolávání válečné atmosféry, zapomněli na historii, Rusko je jiný soupeř než černoši v koloniích. Británie dokázala tak akorát rozstřílet Bury a Indy nebo srazit na kolena slabou Argentinu, ale i zde potřebovali americkou stafáž, s pořádným soupeřem si nikdy neporadili. Britové by si měli spočítat, že od Napoleona i Hitlera je zachránili právě ruští mrtví.

          Situace dospěla do extrémně nebezpečného bodu, totiž západní politika přestala být seriozní, Rusko se může oprávněné domnívat, že západ nedodrží vůbec nic, všechny dohody a mezinárodní zvyklosti zmanipuluje ve svůj prospěch, západ kdykoliv nasadí proti Rusku jakékoliv sankce, které mohou brutálně zatížit ruské obyvatelstvo a bude to vydávat za humánní. Rusko má co do činění s biblickým netvorem, který chce zničit všechno kolem a Rusko je první na řadě. Podle západní propagandy je velkou vinou Ruska, že na svém území přesouvá a cvičí vojska. Ukrajinci soustředili na hranicích Doněcké a Luganské republiky polovinu armády, existuje iminentní nebezpečí, že se pokusí tyto  republiky vojensky obsadit proti tzv. Minským dohodám. Západ se předhání v dodávkách zbraní a financí ukrajinské armádě a potencuje chuť kolabující Ukrajiny válčit s Ruskem.
         Včera večer se populární Tucker Carlson ptal ve svém pořadu ve Fox News bývalé členky sněmovny reprezentantů a prezidentské kandidátky Tulsi Gabbard proč nikdo není schopen pořádně vysvětlit důvod, že by Ukrajina měla být členem NATO: "Velmi důkladně jsem se tím zabývala, nenašla jsem žádný důvod nebo benefit, kterým by se dalo argumentovat americkému lidu. Jenom plácání o demokracii na Ukrajině, kterou musíme bránit. Ale určitě víte, že Zelenský nechal zavřít politické oponenty a umlčel televizní kanály, které ho kritizovaly. Jak může Biden upřímně tvrdit, že tam bráníme demokracii. Naše vláda veřejně podpořila  ukrajinského prezidenta, když likvidoval politickou opozici a to vyvolává otázky. Připomíná to na neštěstí něco, co často vidíme i u nás doma".

Žádné komentáře: