úterý 27. července 2021

tokio oh

OH

Politickokorektní perverze, která se stala americkou státní ideologií, pomalu pohltí celý svět. Puritánská mentalita formovaná liberální ideologií se rozšířila po celém světě. Militantní liberální dav permanentně přilepený na webu je velmi dobře instruován západními univerzitními centry, jak infikovat tímto jedem desítky milionů dalších, nedá se vyloučit, že se to děje s přímou  nebo minimálně nepřímou podporou západních mocenských struktur, nikdy se na sociálních sítích necenzuruje jedovatá liberální difamující propaganda. V Japonsku jsme svědky řady abdikací na funkce v tokijském organizačním výboru OH. Významné osobnosti organizačního výboru jsou přinuceny webovým davem a politickokorektním establishmentem abdikovat za nepatrné delikty spáchané před řadou desetiletí. Ředitel zahajovacího ceremoniálu Kentaro Kobajasi přinucen k omluvě, požádal o odpuštění a abdikoval. Proč? Před 23 lety řekl vtip o shoa. Od těch, kteří by se mohli cítit dotčeni, žádost o abdikaci nepřišla, ale od webovských liberálních bojůvek, které jedním dechem propagují bojkot Izraele. Autor hudby inauguračního ceremoniálu Keigo Ojamada abdikoval, ve škole před 26 lety zesměšňoval handicapované spolužáky. Předtím rezignoval umělecký ředitel Hiroshi Sasaki, vtipkoval o obézní herečce, nazval ji Olympig.  83letý Yoshiri Mori, bývalý ministerský předseda a schopný sportovní organizátor, byl přinucen po zběsilé mediální kampani odejít z výboru, prohlásil, že 5 žen v 26 členném výboru úplně stačí, pokud jich bude víc, budou moc žvanit a výbor se nedobere konce. 

      Dnes politickokorektní liberálové skandalizují předsedy australského olympijského výboru John Coatese. Důvod? Na tiskové konferenci prohlásil, že premiérka Queenslandu Annastacia Palaszczuk se musí účastnit zahajovajího ceremoniálu v Tokiu. Olympiáda 2032 se bude konat v Brisbane a bylo by žádoucí, aby vstřebala zkušenosti tokijské olympiády. Navrhovat a nutit ženu je nepřípustné a podle politickokorektního liberálního davu by měl abdikovat. Australské sociální sítě jsou plné urážek a požadavků na jeho demisi. Mluvit dnes o politickokorektním je čirý eufemismus, jde o vládnoucími liberálními mafiemi organizovaný terorismus. Vulgární liberalismus se nezastaví před lidmi, kteří si prací vydobyli velkou reputaci a kteří mají obrovskou zásluhu o humanitu.  Politická korektnost občas neguje běžně chápanou korektnost, na mapách na svých webových stránkách prezentuje organizační výbor Krym jako součást Ukrajiny, zpolitizovaný organizační výbor uráží miliony obyvatel poloostrova, které v roce 2014 většinou 92% rozhodly o připojení k Ruské federaci.
       Tom Holland v Unherd srovnává dnešní hry s řeckými, které by měly být inspirací těm dnešním, v roce 380 před Kristem ani perská invaze nemohla zabránit konání her, dnes se to podařilo covidu. V Japonsku je velmi malá proočkovanost, japonská populace kvůli možné nákaze od sportovních delegací není z her nadšená. Prezident MOV Bach řekl, že olympiáda dá humanitě víru v budoucnost, tomu nemůže věřit ani on sám. Humanitě budoucnost a MOV 3 miliardy dolarů. Olympijské hnutí, tento velký monument amatérismu, dnes mutovalo do kapitalismu. Pod Bachem se už úplně proměnilo v byznys, za humanistickým sloganem se skrývá profit. Stadiony mohou být prázdné, místním se to nelíbí, ale MOV nesmí přijít o prachy. 

Žádné komentáře: