středa 16. června 2021

sleeping giants

Sleeping giants

(Antifašistická pokroková liga za konečnou kastraci bílého muže a vítězství ušlechtilého globálního kapitálu). Americká organizace s pobočkami v neuralgických bodech „pokrokového“ boje, s velmi aktivní filiálkou ve Francii. Anonymní široká platforma vznikla před pěti lety, v roce 2018 odhalily noviny Daily Caller, že ji formálně založil americký levičák Matt Rivitz se záměrem zlikvidovat pravicové noviny Breitbart, kde měl Trump hlavní mediální oporu. Kdo se skrývá za Rivitzem a odkud bere finance se neodhalilo. Taktika organizace je velmi jednoduchá, ale účinná, anonymně očerňovat a zastrašovat ne politické protivníky, ale ty, kteří by jim jen potenciálně mohli být oporou. Organizace anonymním způsobem skandalizovala ve velké kampani inzerenty v Breitbartu, během pár měsíců v roce 2017 přišly noviny velmi rychle o 90% svých  zdrojů a jasně se omezila sféra jejich působení. Na modelu nátlaku Sleeping Giants (SG) je vidět propojení velkých financí a levičácké pokrokové perverze.  SG začalo skandalizovat investory v úspěšném fondu Renaissance Technologies s tím, že šéf fondu miliardář Mercer investoval v Breitbart, investoři vycouvali z fondu a Mercer prodal svůj podíl. SG často organizuje akce k bojkotu kvalitní americké televize Fox News, jako příklad „velkých“ kvalit americké demokracie svědčí účinná metoda SG, v kampani skandalizovali pozvané hosty do jednoho pravidelného politického pořadu Fox News a zlikvidovali tím moderátorku pořadu.    

         V současné Francii se najde pár kvalitních a informačně neutrálních celostátních zdrojů, např. televize CNews, magazín Valeurs actuelles a webovský BVoltaire. Mainstreamoví mediální konkurenti proti těmto informačním zdrojům nemají moc šancí a rychle odpadají, CNews s Éricem Zemmourem je informačním kanálem největší sledovanosti. Politický a mediální mainstream se v poslední době snaží najít cesty, jak konkurenty zlikvidovat. Sleeping Giants, který se definuje jako „kolektiv občanů bojujících proti financování diskursu nenávisti..“, je ve skutečnosti jen pákou vládnoucího mainstreamu a globálního kapitálu. Jejich primitivní metody nátlaku a skandalizování inzerentů se však ukazují jako velmi účinné. Televize CNews, Valeurs actuelles a BVoltaitŕe se spojily a zažalovaly Sleeping Giants. V poslední době televizní a rozhlasový mainstream velmi často emituje hovory s „anonymními aktivisty SG“, aktivisté se maskují známým logem "pokrokové firmy". Z daní francouzských občanů financovaná veřejná média provádí anonymní osvětu, jak ostrakizovat a společensky znemožnit část spoluobčanů, kteří např. čtou BVoltaire. Bezprostředním popudem k žalobě byl sedmnáctiminutový hovor na France Inter s maskovanou anonymní ženštinou, která se pojmenovala Rachel. V  ilegální konstrukci veřejného média se filtrují do společnosti výhrůžky občanům a legalizovaný útok na svobodu názoru. Maskovaná Rachel (a mocní za jejími zády) bojuje proti dominanci bílého muže, Biden je podle ní držitelem Pravdy, dala si za cíl vyčistit sociální sítě od jedu z BVoltaire. V tomto případě se nedají skandalizovat inzerenti, protože BVoltaire žije bez inzerce, s nadsázkou se dá říct, že tento server inzeruje jenom pravdu  a to je v očích dnešního liberálně globální pokroku největším zločinem. Rachel se obula i do CNews a Valeurs actuelles. Rachel naznala, že BVoltaire se maskuje křesťanskými hodnotami a o to je to prý ještě zákeřnější.
     Sleeping Giants překvapují svou zákeřností, po sociálních sítích a na veřejných místech šíří vzkazy inzerentům typu: „Dobrý den, určitě jste přijali etickou chartu potvrzující váš závazek k rozmanitosti, toleranci a respektu k zákazníkům, váš inzerát živí odporné CNews a financuje její rasistické vysílání, zablokujte to!“ A firmy jako Decathon, Cyrillus, Le Slip atd. pomalu vycouvají a za odměnu následují oslavné tyrády ve twittech Sleeping Giants. Tato odporná fašistická organizace je zavedená v šestnácti zemích, pokud se někdo nepostaví podobným Rachel a jejím komplicům v mainstreamu, jsou demokracie a svoboda názoru ve velkém nebezpečí. 

Žádné komentáře: