sobota 25. července 2020

lille demokracie

Vadný výběr?

Před pár lety se předseda jedné malé české politické strany relativně s morálním kreditem vyjádřil, že nás brzo čeká tragedie z toho důvodů, co za typ mládeže se uchází v partajích o funkce. Až absurdní, pokud v Česku vybírá miliardář ministry, není to úplně vadné, ale slova morálního předsedy nepartajníků se naplňují v okamžiku, kdy vybírá ministry partajní demokracie sociálních demokratů. Není to problém dneška, ani výhradně český problém, velmi často vybírá politiky mediální diktát nebo kombinace styků nejbližšího okolí a rodiny s penězi atd., málokdy lze dnes v Evropské unii říct, ten člověk měl obrovské kvality a ty ho vynesly do čela. Např. dneska se má zato, že kombinace intrik a předchozí kariéry ve východním Německu udělaly Merkelovou, Macrona vynesly peníze bank pro něž pracoval atd.
       V případě Martine Aubry, minulý měsíc znovu zvolené starostky Lille, to byl její otec Jaques Delors, bývalý šéf Evropské komise, který stojí za kariérou a ta byla hvězdná, svého času vedla i socialistickou stranu a podílela se na tom, že tato partaj skončila v propadlišti doby. Být zvolen starostou města ve Francii vůbec nesvědčí o spokojenosti občanů, ale často o mafiózním vlivu, který dotyčný politik má v politických a mediálních strukturách, které případně i dehonestují a mediálně umlčí kvalitního oponenta. V socialistické severní baště Lille není myslitelné, že by se starostou stal někdo jiný než socialista, mají úplně všechno v rukou způsobem, který připomíná padesátá léta v Československu. Podivný charakter francouzské demokracie – i když Aubry na nějakou dobu odešla do vyšší stranické funkce nebo dělala ministryni, bez problémů se poté vrátila ke starostování, chápe se to ve Francii jako její léno, není to nic neobvyklého, podobně Juppé v Bordeaux, Estrozzi v Nice atd. Socialisté si dlouhodobě moc pojišťují transferem muslimské populace do oblasti, v Lille je dnes 35% populace muslimské. Řadu let Martine Aubry, pokud ji někdo kdy registroval, veřejně fanaticky hlásala náboženství masové imigrace trpících (Arabů) do Francie, veřejná média jsou ji nakloněna a otevřena, jak si zamane. Aubry vyniká nevídaným a velmi rafinovaným typem demagogie, zuřivě napadá všechny kolem při sebemenším zpochybňování oprávněnosti masové imigrace, tím nejvulgárnějším brutálním způsobem očerňuje oponenty politiky masových toků muslimů do Francie. V oblasti Lille existují její zásluhou velké muslimské oblasti, kam francouzský zákon jednoduše nesmí.
       Minulý týden byla mladá herečka a zpěvačka Cécile Thircuir napadena v lillské čtvrti Filature pravděpodobně dealerem drog. Hospitalizovaná se zlomenou čelisti, na svém youtoube videu zážitek popsala. „Žiji v oblasti, kde zákon neplatí, kde vládne mafie, která dennodenně provokuje a šikanuje lidi. Žádám prefekturu, aby zasáhla“. Policie by ráda zasáhla, pokud by ji samotné na problém stačily síly. Herečka je populární a tak Martine Aubry okamžitě reagovala v televizi, a všechny to překvapilo. „Už několikrát jsem žádala prefekta, aby se zabýval bezpečností. Policie zasáhla a vytěsnila dealery drog o pár ulic dál. Pro lidi v těchto oblastech je tam peklo. Policie odvádí dobrou práci, ale nestačí ji síly. Castaner (bývalý ministr vnitra) mi řekl, že policie je poddotovaná. Budu mluvit s Darmaninem (nový ministr)  a řeknu mu, že to tak dál nejde.“
        Nejabsurdnější v absurdním, Aubry je zodpovědná za zločiny lidí, které masově přivedla do země, ovšem tu vězí problém současné doby, člověk se musí stát občanem a část své paměti a intelektu chtích nechtíc vydělit na věci veřejné a na politiku. Kdyby tomu tak bylo, tak navzdory médiím a tlakům by nemohli tuto ženštinu zvolit znovu starostkou.
    Internet umožňuje rychlé listování starými novinami. Například: Noviny z roku 2018. Socialistické Lille je (na věky) v rukou Martine Aubry, ta přijme víc než polovinu imigrantů z lodi Aquarius, které vzala Francie, Aubry argumentuje, že 35% Arabů, kteří jsou ve městě, jsou geniální. Město se v jejích rukou stalo otevřeným městem. O právu na azyl říká Aubry, že je to právo-povinnost pro Francouze. Na otázku, zda-li imigranti přicházejí z válčících zemí, starostka nereaguje, stejně tak na otázku, kde jsou ženy a matky těch podle starostky úžasných geniálních kluků mezi 18 a 40.
      Noviny z roku 2011. Pokud chcete islamizovanou Francii, volte Aubry alias Delors. Má vizi nové civilizace, která je jiná než francouzská. Je militantní v otázce volebního práva pro imigranty. Patologicky propaguje masovou imigraci a je fanatickou stoupenkyní Evropské unie a eura. Tato vysoká socialistická aparátčice, fanatická globalistka a propagátorka masové imigrace v osmdesátých a počátkem devadesátých let dělala víceprezidentku chemického giganta Pechiney.


Žádné komentáře: