středa 9. října 2019

ilva johansson

Destruktor Ilva Johansson

V objektových jazycích existuje tzv. destruktor, který vynuluje všechny předchozí objektové struktury, a může se začít od strukturální nuly. Destruktorem evropské civilizační a kulturní struktury je nominovaná komisařka vnitřních záležitostí a migrace Švédka Johanssonová, je na to dokonce hrdá. Podobné vtipy už Neron, nominoval do senátu kozu, a zvolena. Švédsku by mělo být pro antižidovskou zahraniční i vnitřní politiku, pro demokratický deficit a zavádění politického modelu, kterému se říká tyranie, pozastaveno členství v Evropské unii.
    Fanatička výše uvedených anomálií Johanssonová, aspiruje na důležitý post v Komisi a údajný parlament EP ji to přiklepne. V jejím rezortu se nachází Frontex, který má hlídat evropskou hranici, a asylové byro EASO, to už je přímo vulgární výsměch zdravému rozumu.
      Tzv. imigrační pakt OSN, podepsaný loni v Marrakeši, chápe Johanssonová jako zákon, platí i pro ty, kteří nepodepsaly, tedy i pro Česko. Tato ženština se v osmdesátých letech angažovala v komunistickém mládežnickém svazu (VKP), ten měl extra dobré kontakty s komunistickými diktaturami v severní Korei, Číně a NDR. V roce 1988 byla za komunistickou mládež zvolena do švédského parlamentu. Absurdní, nebo velký podvod - partaje tzv. demokratického bloku, které se v Česku prezentují jako velcí bojovníci proti komunismu a snaží se vyvolat dojem, že vše před 1989 bylo závadné a nakažené morem totality, v Evropském parlamentu budou hlasovat pro dogmatickou komunistku. V 1994 přestoupila Johanssonová k sociálním demokratům, kteří se už tenkrát dostatečné přiblížili idejím dogmatického komunismu. Donedávna byla ministryní práce a integrace.
      V roce 2017 v interview BBC tvrdila, že sexuální zločiny namířené proti ženám ve Švédsku klesají a klesají. Všechny statistiky mluví o opaku. Lež pokud slouží ušlechtilé pravdě je oprávněná, říkali už komunističtí politruci z Kraví hory přistiženi při lži v sedmdesátých letech studentům absolventům. Neexistuje žádná souvislost mezi kriminalitou a imigrací, tvrdí prolhaná Švédka. Za posledních dvacet let Švédsko přijalo spoustu imigrantů a kriminalita stále klesá! Čím dál tím méně žen je vystaveno sexuálním útokům (řekla: the level has going down, going down and going down). Zaříkejte třikrát lež a promění se v pravdu.
      1. října v EP vznesl proti Johanssonové námitky dánský poslanec. Při slyšení v EP se uvedla totiž takto: „Jsem hrdá na integrační politiku Švédska. Jak mnoho uprchlíků jsme přijali a jak dobře se integrovali“. Dánský poslanec Peter Kofod Paulsen, který zná dobře švédskou realitu: „Mám strach o Švédsko, když vidím tamní chaos. Švédskou imigrační politiku chcete exportovat do Evropské unie?“ Komunistická fanatička Johanssonová kontrovala: „Nesouhlasím s vaším líčením švédské reality. A opakuji, jsem hrdá na množství uprchlíků, které jsem vzali.“ Na otázku o kontrolách na dánské hranici, odvětila podobně jako skrytí imigrační agenti v České televizi a „demokratickém“ bloku – Maastricht musí platit, musíme s k němu vrátit (tedy žádné kontroly).    

Žádné komentáře: