čtvrtek 2. května 2019

weber komise eu

Weber a jak úžasná perspektiva..

Bavorák trpící obsesivní láskou k tzv. uprchlíkům ze zemí islámu, jinak  sršící nenávistí proti opoziční AfD, Orbánovi, Rusku atd., vydává se za křesťana, chce vystřídat ve funkci ischiasem a alkoholem zmoženého Junckera a stát se předsedou evropskounijní Komise. Pražskou starosto-lidoveckou podporu má garantovánu předem, Merkelová též parafovala. Weberova moudra mají širokou propagační základnu v politickokorektním Frankfurter Allgemeine.
       Evropa je povinná křesťanským hodnotám a nesmí se odřezat od uprchlickým mas, Evropa musí přijmout masy prchající z občanských válek, Weber je přesvědčen, že je to přání Evropanů. Kdysi němečtí vůdci tvrdili, že velkým přáním Němců je Patagonie pro Čechy a plyn z porýnské gaswerke  pro jiné. Německým lidem už němečtí pohlaváři z taktických důvodů neoperují, operační prostor rozšířili na Evropany.
      Na ochranu svých hranic má prý Evropská unie Frontex, asi žertoval, Frontex se podobá rychlé taxislužbě na cestě přes Středomoří do Evropy. A křesťanské hodnoty v ústech tohoto bavoráka působí nactiutrhačně. Německo a Francie žádné křesťanské hodnoty již dlouho nevyznávají, dá se mluvit o tom, že tyto země nevyznávají vůbec žádné hodnoty kromě materiálního profitu. Ve velkém dodávají zbraně zemím, kde panuje šaria a státní teror, dodávají cosi africkým diktátorům, přitom je evidentní, že potřební z toho nic nedostanou. Nestydatě blokují subvencemi evropských produktů možnosti ekonomické expanze afrických států, např. v agrární oblasti. Africké podniky nemají na subvencemi a celními bariérami deformovaném evropském tržišti žádnou šanci.
      Pokud bude Weber zvolen, udělá všechno proto, aby se tíha a důsledky nezodpovědné a antidemokratické imigrační politiky Merkelové rozprostřely především i na východní Evropu.
       Weber prohlašuje, že pokud bude zvolen, zastaví se dostavba plynovodu Nord Stream 2, který je před ukončením, kam evropské firmy již vložily miliardy eur. Plynovod omezí politické tlaky a vydírání ze strany Ukrajiny, Polska a baltických zemí na přísun energie do Evropy, zastavení stavby by vneslo do vztahů Evropy a Ruska averzi nejhlubšího druhu, která by nastolila předválečný stav mezi evropským východem a západem, úžasná perspektiva Evropy s tímto bavorákem v čele EU. 


Žádné komentáře: