pátek 3. května 2019

duisburg razie policie

Razie v policii aneb pokročilejší stav společenské demence  

Antifa fašos předevčírem vyfotili v jednom policejním voze v Duisburgu leták s nápisem „braň sebe i svoji zem", který vydalo tzv. Identitické hnutí, a pravděpodobně se příslušník policie sympatizuje s uvedeným nápisem nebo přímo s tímto hnutím převážně mladých Němců, antifa fašos to okamžitě publikovali na twitteru a jejich protesty dostaly nový náboj, předchozí už veřejnost nejen obtěžovaly, ale i nudily. Včera následovala velká razie v policejním prezidiu v Duisburgu. Podle informací v Rheinische Post byly i důkladně prohledávány skříňky příslušníků.
     V novinách se dál sděluje, že policajti prý ve skříňkám neukrývali jenom služební materiál, ale privátní předměty, opravdu závažné zjištění, ministři to nedělají? Při důkladném prohledávání skříněk a špiclování, což je Němcům vlastní, se objevil u mnoha příslušníků materiál, který by mohl naznačovat pravicové názory.
    Demence policejních direktorů v Duisburgu je nezměrná: „Okamžitě vnitřní šetření bylo spuštěno, opravdu se v jednom služebním voze jednotek nasazení našel leták. Dotyčný předmět byl zajištěn a předán státní prokuratuře k dalšímu šetření, které odkryje trestnou relevanci“.
    Policejní prezidentka socanka Elke Bartels: „Rasistické myšlení nemá v policejních řadách místo a nebude tolerováno. Případ je velmi závažný a do detailů to rozpracujme“. 
    Při čtení této zprávy normálního Evropana musí jímat hrůza, máme něco společného s Elke Bartels a jejími kumpány v policejním prezidiu a duisburském vládnoucím klanu, stejně málo jako s jejich předchůdci s Petschkova paláce (pečkárny), kde vytloukali z hlavy taky myšlení.
    Socanka Bartels a její partajní kumpáni desetiletí ovládající město, je proměnili v místo, které se podobá všemu možnému, jen ne evropskému. Dočteme se např., že rivalizující grupy Arabů, Turků a Kurdů jdou po sobě mačetami. Multietnická společnost policejní prezidentky Bartels, kde kromě pravicového myšlení se toleruje jakákoliv perverze a středověká pověra. Drogy, zbraně, násilí a náboženský fanatismus. Marxloh no-go-area, podobně Hamborn atd. Kriminalita neobyčejného rozsahu bující na multietnickém podhoubí a vlastně už ne-německé společnosti.
     Braň svou zemi je v očích socanů typu Bartels zločin. Německý Duisburg je minulostí, dnes se to podobá Kábulu a třetímu světu. Duisburg je příkladem, jak ideologická perverze v politice dokáže zničit hodnoty, které Evropa budovala staletí.
     Čtenářka Lisa píše k novinové zprávě o násilí ve městě: „Duisburg-Ruhort, Bruckhausen, Hochfeld, Laar, Meiderich jsou čtvrti, kde etničtí Němci jsou menšinoví a kriminalita imigrovaných je závratná, ve středu města na Konigstrasse se nemůže nikdo cítit v bezpečí, napětí ve městě je vysoké. Etničtí Němci nemohou vyjádřit veřejně svoji nevoli k situaci, jednoduše mají strach z represí. Politikum a média situaci zlehčují“. Policejní příslušníci nesdílející perverzní multikulti náhledy policejní prezidentky Bartels s největší pravděpodobností, a jak jinak, budou vyhozeni.


Žádné komentáře: