úterý 11. prosince 2018

global compact migration

Global Compact on Migration

 Včera v ČT24 propagoval vedoucí infobyra OSN v Praze migrační pakt, vodová prázdná tvář bez myšlenek, pokud toto individuum zastupuje ČR v OSN, bože ochraňuj republiku. Musel projít konkursem hlupáků, jinak se to nedá vysvětlit. Redaktor ČT argumentoval proti OSN hlupákovi velmi znale a adekvátně. Potěšitelné je, že se ČR nepřidala k pochybnému tyátru v Marrakeši, kam jako první přispěchala jedna z iniciátorek Merkelová, proti vůli většiny Němců.  Marocký král se vůbec neobtěžoval, aby přijel do Marrakeše
     Macron by se rád zúčastnil, ale má strach opustit Elysejská pole, poslal ministra, nicméně včera ve vystoupení slíbil Francouzům navýšení nejnižších platů o 100 eur a prý se bude o imigraci diskutovat, samozřejmě až po podepsání. Francouzská opozice a žluté vesty požadují vypsání referenda k podepsání migračního prohlášení. Včera se k nim v otevřeném dopise přidala skupina francouzských generálů i bývalý ministr obrany Millon. Požadují, aby prezident pakt nepodepsal a v referendu se dotázal národa. Podle generálů se pakt dotkne národní suverenity a o té může rozhodovat pouze lid samotný. 80% všech Francouzů považuje za nezbytné okamžitě zastavit imigraci do země.    
        Potěšitelné je, že včera nově zvolený brazilský prezident Bolsonaro, evidentně muž činu, prohlásil, že po své inauguraci v lednu, Brazílie odvolá svůj podpis z migračního paktu. Designovaný ministr zahraničí Araújo k tomu twittoval, že pakt je nevhodným nástroj na imigrační problém, migrace bez rozlišení podstaty není dobrá.
       164 zemí připojí k paktu podpis, ale pouze 10-15 z nich jsou cílovými zeměmi současné migrace. V Evropě jsou to především Německo, Francie a Španělsko, v Marrakeši si podepíší ortel národní smrti. 150 signatářských zemí jsou především země, které by se lidí rády zbavily. Věc je jasná, povinnosti mají ty země, které musí přijímat, o té druhé skupině se moc nepraví, pokud jim plynou z paktu nějaké povinnosti, nikdo nepochybuje o tom, že je nebudou respektovat. V Africe se každý měsíc narodí milion lidí, žije se jim špatně, výživa mizerná a navíc horko.
      Migrační pakt vůbec nezmiňuje principiální důvod všech afrických a arabských potíží, vysoká porodnost, mizérie ve školství a zotročení ženy. 57 islámských zemí vede porodnostní džihad proti západní civilizaci. Není absurdní vozit lidi s požehnáním OSN do extrémně zalidněné Evropy? V Německu žije 230 lidí na km2, za poslední čtyři roky narostlo obyvatelstvo o 2 miliony. V severní Africe je hustota 100 lidí na km2, nejsou tam pouze pouště, problémem je míra porodnosti v těchto zemích. V Jordánsku se rodí 7krát víc lidí než umírá, v Gaze dlouhodobě 9krát víc, není divu, že hustota tam činí 5000 lidí na km2.
      Jediná země Izrael, kde je v důsledku vysokého procenta Arabů vysoká porodnost, ale odkud nikdo neemigruje a další miliony Arabů by se této země nejraději zmocnily, kde se podařilo zajistit vysoký životní standard pro všechny.   Důvodů proč se to okolním zemím též nepodařilo, bude mnoho, ale jedním z nich je hluboká nenávist vůči židům, Izraeli a západní civilizaci. Pokud se migrační pakt nezabývá tímto fenoménem je zbytečný.

Žádné komentáře: