čtvrtek 29. listopadu 2018

guterrez osn migrace

Guterrez vydíratelný?

Portugalský socialista a dnes generální tajemník OSN je klíčovým sponzorem paktu o globální migraci. Investigatívní žurnalisté pooprážili jeho nedávnou minulost. Konečně úspěšně investigovat může každý, kdo dá do seek-motorů heslo „casa pia“. Aféra srovnatelná s případem manželů Dutroux, v tomto případě se jednalo o polodebilní Belgičany, v případě Casa Pia šlo portugalskou vládu, které socialista Guterrez předsedal. 
   Velká skupina vládních prominentů zneužívala nejhorším způsobem děti v Casa Pia.  Někteří jsou ještě v base. Dvě otázky se nabízí. Není Guterrez vydíratelný svou minulostí? A druhá otázka spíš k diskuzi, můžete si vybrat za spolupracovníky morálně degenerované jedince, jmenovat je do funkcí atd? V jednom případě by to bylo nevýznamné, ale ve velkém? Snad pouze jeptiška může bez postižení charakteru vést terapii ve skupině zločinných pedofilů.
       Casa Pia, sirotčinec v centru Lisabonu, který portugalští  vládní a mediální prominenti proměnili v bordel. Lékaři napočítali přes sto zneužívaných dětí mezi 10-13lety, některé byly němé nebo nějak handicapované, některé s těžkým fyzickým poškozením v důsledku extrémního sexuálního zneužívání. Fota odtud používala dětská pornografie. V dlouhém procesu byli někteří prominenti odsouzeni k dlouhým trestům.
      Ale! Psal německý SuddeutscheZeitung 4. října 2010, ve skandálu podstatně víc podezřelých než odsouzených. Implikovaní exministři, politici a televizní stars.
     V portugalské Wikipedii čteme: Skandál měl v Portugalsku velký ohlas, namočeni politici a političtí činitelé kolem Guterreze...bývalý ministr práce Paulo Pedrozo skončil ve vazbě. Guterrez krátce po vypuknutí skandálu podal demisi. Byl vydírán? Paulo Pedrozo, ministr do jehož resortu patřila Casa Pia, byl podezřelý z 15 případů zneužití dětí. Případ byl archivován. Bernardo Teixeira, jedna z obětí, uvedl, že na mnohé chlapce byl vyvíjen nátlak, aby změnili svědectví. Nejvyšší soud tenkrát konstatoval, že existují důkazy, že vysocí činitelé socialistické strany učinili řadu opatření, aby zablokovali proces a vyvíjeli nátlak na svědky, stojí v pt.wikipedia.  
     V týdeníku Expresso svědčily 4 děti o tom, že viděly Ferro Rodriguese, šéfa portugalských socialistů a osobního přítele Paula Pedrosa v místech a v čase, kde docházelo k zneužívání. Nicméně týdeník napsal, že nikdo nesvědčil o tom, že by Rodriguesse osobně někoho zneužil.
     Ve FrankfurterAllgemeine 3.9.2010. Portugalská elita, jak vyjevil dokazovací materiál, zneužívala nejslabší na sociálním žebříčku, aby uspokojila své pedofilní pudy. Mnozí svědci mají strach vypovídat, neboť vlivní podezřelí mohou sáhnout i k únosům a nevypadá to, že by tápající lusitánská justice našla cestu z tohoto labyrintu. 
    Globální socialistický labyrint s masívní evropskounijní podporou našel cestu a dovedl Guterreze do OSN, kde je generálním tajemníkem a organizuje globální masovou migraci.
 

Žádné komentáře: