pondělí 1. října 2018

rapper conrad

Dobře integrovaný rejpr v idiotské společnosti

Idiot mezi idioty. Rapující černoch Nick Conrad mezi Francouzy. Měl by sedět v base do doby než zbělá. Idiotská společnost francouzská, která něco podobného připouští.
     „Jaké poselství chcete sdělit svým klipem „Pověste bělochy“, otázka v hyperidiotském Le Parisien. Odpověď: „Vokace je velká, znovu se navrátit k černošské historii, klip je zrcadlem, odpovědí na nespravedlnost páchané bílými proti černochům. Jako umělec to pociťuji dnes a denně, ČERNÝ ČLOVĚK MUSÍ PRACOVAT VÍC, aby se integroval do obrazu, který mu společnost diktuje: ve škole, na ulici, při pracovních pohovorech.... Můj klip je fikce, chtěl jsem obrátit role bílého a černého muže a navrhnout nové vnímání otroctví. Spousta Američanů mně již vyjádřila podporu.

     Šanson nazval Nick Conrad PLB a je o čem? „Vejdu do jeslí, a zabiju bílé děti; Rychle odchyťte a pověste jejich rodiče; Pochytejte je a bavte se; Pobavíte černošské děti všech věkových kategorií, velké i malé; Zničte je, upřímně prosím; Ať to smrdí smrtí, teče krev; Pověšeni na stromech v siderálním prázdnu; Ať to nečisté ovoce plodí fascinující spektákl; Legrační; Vemte jim život, ať se promění v mrtvé předměty; Zmocněte se jich, vložte svá jména do jejich testamentů;
     “V klipu si černoch zapálí cigaretu před bělochem visícím na laně, v další sekvenci černoch vytáhne revolver, vloží do úst bílého muže, který je už v kufru auta a zastřelí ho.
       Podle Le Parisien si první klipu všimla fašosféra a konkrétně twitterový účet „Dandlog“, který se definuje jako „pro identickou Evropu frankofonní Izraelita“ a jeho komentáře jsou až tak velmi adekvátní, že nesledovat účet Dandlog, by byla informační chyba. Proč zrovna on by měl být fašo a nikoliv černoch Conrad s šéfredaktorem Le Parisien, není jasné. Podle Le Parisien nejde o žádný zvláštní fenomén, prostě rapeři polemizují s fašosférou a vlastně odhalují militanty extrémní pravice na internetu. Často jsou to amatérští slavní umělci vzešlí z periferie.
     Le Parisien, jak už je normou francouzské perverze, aby případ banalizoval, v dlouhém artiklu vyjmenuje podobné předchozí záležitosti a neopomine sugerovat, že v minulosti šlo vždy o střet umělce se sympatizanty Národní fronty. Je to prý strategie, která živí obě strany: raper si získá proslulost a fašosféra (všichni normálně myslící) má o čem psát. Úžasná logika polodemetního tisku, jak dlouho je ještě Francouzi budou číst.
       Co by psal Le Parisien v případě, že bílý raper by v textu bílý nahradil termínem černý a opačně. Jak by reagovali komisaři Evropské unie a jim servilní většinová evropskounijní média?  
     Slavný novinář a publicista Eric Zemmour v televizi LCI: „To je kultura. Trvá to desetiletí. Stovky podobných případů totální nenávisti muslimské mládeže ke všemu francouzskému, ale i židovskému a asijskému, které je dobře integrované ve francouzské společnosti. Nenávist je nesena mladými muslimy a jejich násilím.“ 
  

Žádné komentáře: