úterý 31. července 2018

recko kauzalita

Před soud

Nejenom historie. Evropskounijní parazity a jejich ideologii. Genocida kvality, tak se dá definovat jejich politika. Nejkvalitnější z národů zmizí. Řekové jsou určitě kvalitnější substance než somálsko-švédský nebo afro-německý mix. Řekové jsou už několik tisíciletí majákem civilizace, a rozhodnutím nějakého Barossa, Merkelové, Junckera a komisařky z Vysočiny, čelí národní smrti. Dlouhá noc ekonomické krize způsobená eurem, bruselskými parazity a jakýmisi nadbankami se stády macronů, se promění v definitivní konec národa. Jedinou útěchou jim může být, že podobný osud čeká i jiné evropské národy. V talmudu se praví, pokud nebude Izrael, bude to znamenat konec světa, z učebnic pro střední školu víme, že pokud nebude Řecko, ta ostatní Evropa je trapná. Zachraňme Řecko i sebe.
    Evropská unie vnutila Řecku devastující hospodářskou politiku, má to trvat do roku 2060. Řeků tam bude o třetinu méně, plus miliony muslimů z celého Blízkého východu a Pákistánu. Materiální kauzalita se nedá popřít, vede k tomu jednoduchá demografická statistika. A protože materiální fakta jsou tak evidentní, musí v tom být chtěný záměr evropskounijní fašizoidní kasty. Politika ekonomické austerity dalších čtyřicet let a podle plků EU byrokratů a jejich centrální banky, pak už to bude lepší. Kasta, které jde o okamžitý požitek bez minimální sublimace, bez sebemenšího náznaku odříkání ve prospěch budoucího záměru, ordinuje celému národu čtyřicet let očistce. Přirozeným důsledkem euro tyranie je demografické inferno.
      V roce 2011 žilo v Řecku 11.1 milionu lidí, v roce 2015 10.8 milionu. V roce 2050 to bude 8 milionů, 2070 7 milionů vesměs starců atd.  Dnes prchají z Řecka nejmladší kategorie, 22% lidí má víc než 65 let. Řecký národ je v obležení, útočí evropskounijní žoldnéři. Koncem osmdesátých let byl průměr na ženu 2.2 dítěte, což je zcela optimální, po objetí s Evropskou unií, průměr na ženu v 1995 1.3 dítěte. Tato nepříjemná statistika se ještě prohloubila. Od vypuknutí ekonomické krize před osmi lety se počet interrupcí v zemi zdvojnásobil. Řecko má světový primát v počtu interrupcí. Posledních osm let klesl počet porodů ve veřejných nemocnicích o třetinu! Od roku 2015 se začíná snižovat průměrný věk Řeků.
    Evropskou unií vnucená hospodářská politika se dnes dotýká každého Řeka, viděli jsme jak hořela obrovská území kolem Marathonu, jednoduše není na hasiče, není na školy, není na nemocnice, není na infrastrukturu a což je nejhorší, není na děti. A ty nebudou.
    Demografické inferno i v Bulharsku. V důsledcích se dá vidět jistý paralelismus s hladomorem na Ukrajině ve třicátých letech, pravděpodobně záměrně vyvolaný Stalinem, zmizela populace obrovských regionů, která nebyla režimu loajální. Evropskounijní režim potřebuje prostory Balkánu pro mimoevropskou populaci, otevřeně se tak např. vyjadřují francouzští socialističtí poslanci, v rozhlasovém hovoru socialistický starosta Ženevy. Bulharsko každý rok ztratí 60000 lidí, koncem století bude v zemi žít 3.4 milionu lidí. Pravděpodobně kolem 2050 se Bulhaři stanou třetím státním etnikem po Romech a Turcích. Kolem 2100 Bulhaři jako národ přestanou existovat, podle demografie jich bude v zemi pouze 300000, většina bude Romů a Turků.
     Vesměs všechny země na světě vykazují menší nebo větší demografický růst, mimo Evropskou unii, tam ubývá původní evropská populace a kompenzuje se to etnickým transferem z jiných kontinentů. Až do úplného vynulování etnické podstaty.     

Žádné komentáře: