sobota 4. srpna 2018

foa martina rasismus

Socani a postkatolíci v boji (s imaginárním rasismem)

Tato sorta lidí, postižená mocenskou demencí, bojuje a bojuje, a hlavně zuby nehty se drží moci. Včera v italské čtyřiadvacítce se dala pozorovat zajímavá biologická proměna, interviewovaný italský politik z bývalé vládnoucí strany PD (postkomunisté a postkatolíci), na otázku nemá-li Marcello Foa ještě šanci stát se generálním ředitele italské televize (kandidát Legy, v hlasování v parlamentním výboru neprošel, podrazila ho Berlusconiho FI, Lega ho hodlá dál prosazovat), se proměnil v kanibala. Začal vyrážet nekoordinované výkřiky spojené s nadávkami, až tak zvířecí povahy, že televize, kterou má PD stále ještě v rukou, šot rychle uzavřela.
   Nejen zmíněný politik, celý bývalý vládnoucí klan se propadl do necivilizovalé hysterie ve velkém. V sicilském městečku na pláži s malými dětmi se začali promenovat tři mladí imigranti úplně nazí, v ČR by to nebylo tak závažné, ale na Sicílii je to jinak. Levicový starosta z PD nahaté černochy umravnil, ale občanům sdělil, že je tam poslal Salvini, aby prý kazil nevinnou mládež. Několik dní šířila turboglobalistická média zprávu, že Salvini stojí za rasistickým útokem na italskou černošskou atletku Daisy Osakue, někdo ji zranil vajíčkem oko. Policie případ vyšetřila a zjistilo se, že za útokem stojí tři mladíci z levicového milieu a jeden z nich je dokonce synem vyššího funkcionáře PD.
     Klan turboglobalistů, většinový v italských (a konečně i v českých) médiích, se může zbláznit. Martina je šéfem PD (partito democratico), pravděpodobně pouze prozatímním, protože různá křídla partaje vedou nesmiřitelný boj o vůdcovství ve straně. Bývalý šéf partaje, rychlý smskovač Renzi pořád neví, založí-li vlastní stranu nebo mu budou stačit loutky na vedoucích postech partaje. 
     Martina prohlásil, že září bude ještě teplejší než teplé. „Velké demonstrace proti nenávisti“. Nazývá to rasismem. Ovšem PD klanu hlavně vyrazilo dech plošné snížení vysokých penzí a včera místopředseda vlády Di Maio dokonce překročil všechny italské meze a odvážil se, co nikdy nikdo, v poslanecké sněmovně prohlásil, že penze odborových funkcionářů, kteří se vesměs rekrutují z PD soudruhů, se srovnají s důchody pracujících. A rasismus už jako můra visí nad celou Itálií, to tak, malé penze pro vysoké činovníky ušlechtilé levicové podstaty. 
     Socani a postkatolíci z PD dávno zradili pracujícího člověka, masakrovali ho všemi možnými i nemožnými pracovními zákony a dnes mají jinou substanci než je dělnická třída, vrhli na na rasismus. Nic kloudnějšího je nenapadne. Jsou antirasisty v nepřítomnosti rasismu, aby nemohli být antikapitalisty za přítomnosti mega kapitalismu, který je živí.    


Žádné komentáře: