sobota 17. března 2018

nervovy plyn skripal

Nervový plyn „blb“

Otrávení: česká televize, Stoltenberg z NATO a Theresa May. Lék na to není, trpět budou až do smrti. Otrávil je ruský prezident osobně. Protiruským jedem sršící spisovatel včera v české televizi vysvětlil, že nikdo jiný nemohl bezvýznamného exšpiona otrávit než ruský prezident. K velké radosti skotačícího redaktora čtyřiadvacítky, v jedné větě popleteně zmixoval KGB zavražděného špiona ve čtyřicátých letech s ulitými miliardami ruských vrahů v České republice, které nás brzo otráví všechny. Spisovatel se domnívá, že s koncem komunistické ideologie nemůže Rusko nic držet pohromadě než vnější nepřítel a nenávist k vnějšímu. Nesvědčí to o hlubším životním poznání. I Stalin v klíčový moment historie rozehrál rozhodující kvalitu, která lidi drží pohromadě již tisíce let. Ruský národ zvítězil nad Německem, nikoliv komunistické přesvědčení. A Vladimír Putin po devadesátých letech strávených v liberálním bahně západní pseudodemokracie, ukázal Rusům cestu, a tou je opět národ.
    Nenávistní ve včerejší debatě pohrdají národem do té míry, že jim to brání v chápání jednoduchých fakt. Spolu s bezpečnostním expertem se v souznějícím šklebu všichni v ČT24 pořadu shodli  na tom, že stejným darebákem jako kremelský travič je i český prezident, který mlčením doznal spoluvinu.
     I když se verze britských vyšetřovatelů o otrávení Skripala stále mění - mohlo to být všelijak, ale na konci musí stát ruský prezident. Skripalova dcera se vrátila z Ruska a jed mohla mít v kalhotkách, v kufru či v podprsence, píše The Telegraph. Otrávený předmět se musel rozbalit až v domě exšpiona, pokud by k tomu došlo v letadle, tak by spadlo.
    Skripal a jeho dcera byly nalezeni otráveni na lavičce v parku. Předtím navštívili restauraci Zizzi a pub The Mill, tam je mohl též někdo otrávit. Další verze, jed uložen v autě, které si přivezl ze servisu. Tyto verze pro Mayovou nejsou zajímavé, nekončí v Kremlu.
     Dmitrij Jurjev ve Sputniku: Někdo na sociální síti napsal, že  Mayová a spol. jsou beznadějně otráveni jedem „blb“. Vážné poškození mozku. Jedna verze zajímavější než druhá. Nejdřív se tvrdilo, že Skripala otrávili v restauraci a ohrozili životy stovek dalších. Nyní se ukazuje, že materiál transportovali v letadle, které se tak tak nezřítilo. Kufr z jedu odolného materiálu.  Zdůvodnění této verze tajnými službami: protože žádné kamery nesignalizují, že by se někdo k exšpionovi přiblížil, tak to muselo být v kufru z Moskvy. A proto sankce. Že je to absurdní? Není, je to šílená goebbelsovská propaganda (a ČT se na ní vehementně podílí), píše Dmitrij Jurjev. 

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

"I Stalin v klíčový moment historie rozehrál rozhodující kvalitu, která lidi drží pohromadě již tisíce let. Ruský národ zvítězil nad Německem, -. A Vladimír Putin - ukázal Rusům cestu, a tou je opět národ."
I duchovní poznávání předkládá zájemcům důležitost národa. Ne jak to současná doba leckde dělá - dbát míchání národů - což je jejich ničení.
b