čtvrtek 15. března 2018

infarkt iktus

Zachránit se

Úžasná zpráva z pokrokových (anti EU) italských novin Il Libero. Všichni se můžeme zachránit, tedy od předčasného úderu infarktu či iktu. Pokud jste se prozatím a což je též velmi dobré, obraceli v modlitbách k bohyni zdraví Eset, můžete přidat něco materiálnějšího. Česnek. Radily to už i prababičky, ale víc a víc. Nebát se smradu. Když vjíždíte do česnekového údolí blízko Salinas v CA, máte nejdřív pocit, že už jste v pekle, jak to spaluje. Pak si uvědomíte, že do pekla nepatříte a přijde nebe. Dostaví se komatická chuť na něco ze zabijačky na česneku, což tam konečně psychologicky vyškolený údolní personál pohotově nabízí.  
    Italské noviny spekulují, že musíme vážit mezi zdravotním profitem a páchnoucím dechem. Nenavštívili česnekové údolí v CA. Právě naopak, musíte konzumovat co nejvíc česneku a dostaví se největší profit, nejen zdravotní, ale i společenský. Své okolí přes chvilku strávenou v pekle, dovedete do ráje chutí. Rychle si dají též něco na česneku a tím pomůžete jejich chatrnému zdraví. V Evropské unii není nikdo zdravý, takže se nemůžete zmýlit, navíc někteří teoretici česneku tvrdí, že rostlina léčí i mozkové paralýzy a zabíjí  parazity. Česnekem máte šanci se proměnit ve velkého evropskounijního reformátora.
     Látky obsažené v česneku zbaví stěny tepen cholesterolového plaku. A což je  velmi původním zjištěním, česnek redukuje riziko arteriosklerózy i osobám, které trpí metabolickými syndromy. Kteří se často kvůli trávícímu diskomfortu, česneku vyhýbají. Zjištění publikované v americkém Journal of Nutrition.
      Zkoumáno 55 probandů, mezi 40 až 75 lety, trpících metabolickými syndromy. Tj. nebezpečným mixem rizikových faktorů (vysoká váha, vysoký tlak, inzulinová rezistence, vysoký cholesterol nebo trigliceridy), které jsou predispoziční kardiovaskulárním chorobám, infarktu a iktu. Po ročním pozorování zjištěno, že česnek nebo jeho extrakt, pokud vás pach tak moc enervuje, zpomalí o 80% proces plakové akumulace v tepnách, zredukuje téměř úplně vznikání nových plakových formací. V americkém odborném žurnále se píše, že česnek má extrémně pozitivní účinek na srdeční choroby v jakékoliv fázi.  


Žádné komentáře: