pátek 2. února 2018

evropska unie


Evropskounijní hlupákov

Hlavním tématem handlování o koaliční vládě v Německu je počet dalších „uprchlíků“ a přísun rodinných příslušníků těch imigrantů, kteří již v Německu jsou. Nic jiného na programu. V německých (i jiných) televizích se slovo uprchlík pořád skloňuje ve všech pádech, kdo je proti fašizoidnímu principu masového přesídlování africké a blízkovýchodní populace, je skandalizován. Tato politická perverze se jako infekce šíří z Německa do celé Evropské unie. 
   Tzv. Evropský parlament v Bruselu  schvaluje a normuje všechno možné, ale hlavně nemožné.  16. ledna schválil tento parlament rezoluci věnovanou „ženám, stejným příležitostem a klimatické spravedlnosti“. Od parity příležitostí dospěl tento pseudoparlament až ke globálnímu paktu o bezpečné a řízené migraci v optice klimatické spravedlnosti a uznání klimatických změn jako migračního motoru.
     V nedávné historii jsme poznali uprchlíky, hlavně židy, kteří prchali před jistou smrtí a mučením z předválečného Německa, z východní Evropy prchali lidé před komunistickým řáděním do Austrálie, Kanady atd., západní Evropa nebyla moc vstřícná. Boat people z Vietnamu. O důvodem těchto populačních skupin nikdo nepochyboval, stejně jako o azylu pro chilský ústřední výbor komunistické strany v bývalé NDR. Ocalan v Evropě azyl nedostal, i když podle ženevským norem na to měl právo. Důvodem byla nehorázná zbabělost západní Evropy. Zbabělost evropskounijních politiků ho dovedla k tureckému soudu, který ho odsoudil k smrti. Iránský šáh Ráza Pahlaví putoval západním světem, město od města, v nejtrapnějším divadlem století, které upomínalo na řecké tragedie. Nakonec mu povolili dočasný pobyt v Panamě. Západ se mu krutě odměnil, ale protože boží mlýny stále melou a historie si všechno pamatuje, vykopal si svůj vlastní hrob. A dnes se vyjevují důsledky.
    Ekonomičtí migranti a dobrodruzi, proč ne? Ale tato sorta lidí si vždycky platila svůj pobyt a svůj start a začátky byly tvrdé. V termínech práce a opět práce. Konečně zeptejme se vietnamských spoluobčanů jaké to bylo. Obvykle to bylo tvrdé. A když se start nepovedl, museli se vrátit. Nyní německá Evropská unie tvrdí, že příchozí nemusí pracovat, až někdy v procesu integrace, zatím máme velkorysý sociální systém. (Pro imigranty, ne pro penzisty a samostatné matky).
     16. ledna rozpoznal „Evropský parlament“ další sortu uprchlíků, a už nyní jich je 300 milionů. Mají doma moc teplo a na severu je přece chládek, velkorysý finanční systém a hákovat není až tak akutní. Nová kategorie trpících, k těm masám, které už do Evropy dorazily minulé dva roky. Konečně možná i oni prchali před teplem a ne před válkou, takže se tomu dá stravitelnější fazóna. Vysokému komisaři OSN pro uprchlíky se moudrost evropskounijního parlamentu velmi zamlouvá. Sta miliony čekají.
    Co to je klimatický uprchlík. Kam prchá? Pokud máte v létě moc horko a v zimě moc zimy, emigrujete? V jižní Americe není horko? V jižní Africe je několik let trvající sucho a nikdo odtud neprchá. Klimatický uprchlík je výplod evropskounijní ideologie, nástroj manipulací evropskounijních politruků a exces globální bigotnosti.

Žádné komentáře: