sobota 13. ledna 2018

philip hammond

Evropská unie trpí nenávistnou paranoia

Prohlásil v dnešním Welt und Sonntag britský ministr financí Philip Hammond. Měl na mysli počínání Evropské unie a servilních politiků členských zemí při jednáních o britské separaci od Unie. Ministr si nevšiml, že stejně odpornou paranoia trpí prolhaná evropskounijní média, která dnes a denně bombardují občany tím nejhorším svinstvem a snůškami lží o britské ekonomické situaci. Jednou budou muset skládat účty - média i politici. 
   Podle ministra Británie opustí definitivně Evropskou unii, setrvání v tomto spolku je nerealistická kalkulace. Každého, kdo by měl iluzi o úzkých stycích mezi Británií a Unií, vyvedu z omylu a odradím od toho, říká ministr poté, co prohlédl podlost a malost evropskounijních politiků. Naše země si najde jiné partnery. Vidíme, že v USA a spoustě dalších zemí jsou velmi entuziastičtí k obchodním dohodám s Británií. Z Evropské unie slyšíme jen výhrůžky a strašení soudy.
     EU je podivný spolek plný paranoidní nenávisti,  sankcionuje členy pokud chtějí vystoupit, místo toho, aby se snažili proměnit a stali se atraktivnějšími. 

Žádné komentáře: