čtvrtek 4. ledna 2018

dobrindt csu levice

Žádná levicová většina

Termín levicový degradoval, v současném chápání znamená levicový totéž, co fanatické vítání islámských imigrantů a politiku nahrazení evropské populace africko- a arabsko- islámskou. Levicový je synonymem globálního parazitismu levicových pseudoelit a poskoků evropskounijní ideologie na různých úrovních.
    Evropskounijní ideologie je v tomto smyslu extrémisticky levicová. Hraniční čára současné politiky se vede mezi extrémisticky levicovým a národně občanským táborem. Jiná dělící čára je trapná, papež se křižuje od hlavy dolu, sociální demokrat Schulz opačně, to je veškerý rozdíl v jejich extrémisticky levicovém myšlenkovém světě.  Tradiční levice, která by dnes  hovořila o pracujícím člověku a akcentovala jeho společenské místo, v Evropě už neexistuje.
    Německá CDU i česká KDU, Macron plus Zemanovi prezidentští oponenti jsou z tábora levicových extrémistů. Média favorizují a propagují tento levicový extrémismus.
     Frakční šéf CSU v bavorském parlamentu Alexandr Dobrindt znormalizoval svůj diskurs, blíží se zemské volby a jeho CSU hrozí propad a příklon jejich tradičních voličů k opoziční alternativě AfD. Dobrindt se přímo ztotožnil s programem AfD. Dobrindtova CSU jedná s extrémistickou Merkelovou a levičáckými zelenými o koalici na německé úrovni, předevčírem oznámili svůj záměr, do 350 škol v Bavorsku zavést hodiny islámu,  v Die Weltu však hlásá něco úplně opačného. Možná pokání režimního politika a příslib nové politiky v Německu, nebo pouhý předvolební podvod.
Dobrindt:  Žádná levicová republika, levicová většina v Německu neexistuje. Po (pseudo)levicové revoluci přijde občanská konzervativní revoluce. Potřebujeme (i v ČR) nastolení občanské kultury, která si bude vědoma svých hodnot a svobody. Občanská kultura, která posílí naše hodnotové uvědomění a bude obranným štítem naší svobody. Dnes má občan pocit, že jeho názory a pozice nejsou respektovány. Ti co mluví o rozmanitosti (kultur), akceptují jenom jeden názor - ten svůj. Většina ve státě se ztotožňuje s občanskou kulturou a ne s názorem osmašedesátníků, kteří usurpovali společenský diskurs.
    Levičácké ideologie, sociálnědemokratický etatismus a zelená dogmata měly svůj čas a ten už vypršel, dnes nový islamismus atakuje evropský prostor, musí nastoupit nová politika. Po levičácké revoluci elit, přijde konzervativní občanská revoluce.
    O integraci muslimů Dobrindt napsal: „Kdo se chce integrovat, měl by vědět, do jaké společnosti a do jakého hodnotového systému. V našich třídách visí kříže, muž a žena si podávají ruce, dívky se účastní tělocviku a na veřejnosti nezakrýváme tvář.“ 
   "Kdo chce v Německu žít, musí vědět, že burka, šaria, manželské svazky s dětmi a náboženská nenávist zde nemají místo. Křesťanství leží v základech západní kultury a je principem konsensu společného života. Imigrace musí mít limitu."


1 komentář:

StK řekl(a)...

Žádný komentář?
Vlastně ano, možná jeden:
Čím později přijdeš hněv ohlupované většiny, tím více bude krvavý. Žádná skutečná změna se bez téhle vzácné tekutiny neobešla.
Spartakovo povstání, husité, ruská revoluce nebo nástup fašismu a nacismu. A mnohomdalších "přelomů". Všechno to byly reakce na zamrzlý stav, kdy věrchuška udržovala stávající stav.