středa 31. ledna 2018

derien gulag

Totalitární expanze, jsme bezmocní?

V MetaMag Auran Derien, ekonom, univerzitní profesor. Moc vládnoucích kriminálníků doprovází intelektuální tyranie a generalizovaný totalitarismus ve všech aspektech lidského života. Intelektuální tyranii vystihuje Zinovjevův aforismus: čím víc je jejich jednání odpornější, tím víc je maskují andělskými frázemi. Tyranie frází je stejná všude v globalizovaném světě, pravděpodobně v kulisách sedí stejná kasta.   
    Již jsme dobře poznali anti-humanitu a la Merkelová, existuje i francouzská verze: stát vydává zákon Fabius-Gayssot (zákon proti rasismu a xenofobii na návrh komunisty Gayssota a socana Fabiuse) za projev bohem požehnané vědy. Americké konzistoře oprášily metodologii vyvinutou v Británii před třemi staletími: generalizovaná korupce. Založená na principu až biblické průzračnosti: vytvořte centrum pravdy – think tank – každý zaměstnanec je placen za velebení zásluh chlebodárce a ospravedlňování lží a fabulací všeho druhu. Saturují mentální prostor obludnými nesmysly z dílny profesionálních lysenkovců. Aby zajistili, že jejich božská blbost zaplní lidská ucha, vhodné technologie blokují myšlení, které en bloque považují za heretické, lekcemi kmotrů z Davosu nebo Bilderbergu atd.
   GAFA (google, apple, facebook, amazon) je nový intelektuální gulag pro osazenstvo orwellovské farmy. Deklarace najatých primátů, kteří vedou tento průmysl, nezanechávají pochyb o jejich fanatismu a obskurantismu. Michel Déon ve svém slavném románu „Mrkev a hůl“ již v roce 1960 napsal: „Dobrý cenzor je v principu vždy imbecil“. 
     Ferdinando Imposimato (soudce, vedl boj s mafií) vyjasnil generalizaci obskurantismu a tržního totalitarismu. Odhalil kriminální aktivity globalizovaných struktur, diskrétních a tajných, často propojených s tajnými službami. Od druhé světové války se tyto struktury opírají o servis think tanku globalizovaných financí a dominují centrální multimédia. Součástí této struktury je NATO, mafie, politické sekty, političtí lokajové typu Merkel atd. Tyto transverzální struktury vytváří hlubinnou formaci, která je transnacionální a je zodpovědná za evoluci v Evropě, která vede k pomalé a definitivní smrti.
     Je evidentní, že současná fáze totalitarismu bude sílit a generalizovat, a převezme úplnou kontrolu, jako je zvykem u všech inkvizicí. Evropské státy donucovacím aparátem pomalu umlčí všechny, kteří neodpovídají linii propagandy. Mocenské frakce v Evropě se spojily v barbarské ideji systémového kolektivního fanatismu: smrt evropským národům a vivat zjevené monoteistické pravdě lidských práv.
    Náš kontinent se stal obětí fanatické hordy ignorantů, kontinent se propadá do tmy, ovládán dvěma smrtonosnými směry: intelektuální skomírání mas a (ne)maskovaná etnocida. Evropa, jak ji známe tisíciletí, zmizí v tomto století. Jsme bezmocní?


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Velmi výstižně napsané.
Nejsme bezmocní.
b