pondělí 23. října 2017

pan troglodytes

Neexistují..

Že neexistuje bůh o tom v Evropské unii nepochybuje ani papež, existují jenom velká dobra, která on a jemu podobní dobrodějci v Bruselu po menších, větších kvantech odhalí nábožně zírajícímu davu. A už neexistuje ani rasa, 99.9% DNA u lidí na této planetě je totožných.
Italští „vědci“ jsou důslední, když jsme v v DNA (skoro)všichni stejní slovo rasa je zbytečné, ba co víc, termín je nebezpečně rasistický, a podle Collegia Ghisleri v Pavii, Fondazione Umberta Veronesi, genetika Alberta Rediho a dalších by se neměl používat. Rasa je fakenews. V Itálii je to problém o to větší, že termín italská rasa zmiňuje článek 3 italské ústavy, otcové ústavy v 1946 chtěli dopřát půvabný poloostrov pouze někomu.   
  Kdo termín rasa používá má jenom jeden záměr  - diskriminovat ty nejslabší - dočteme se v pokrokovém italském a francouzském tisku. Rasy neexistují. DNA nelže, váš německý ovčák má stejné geny jako pudl nebo tibetský mastino a rozdíl mezi nimi je fakenews nebo máte rasistické oko.
     DNA nám říká kruté pravdy, DNA italských (a amerických) genetiků je z 99% totožných s DNA šimpanze. V logice pokroku neexistující rasy musí platit, že mezi těmito skupinami není žádný rozdíl. Proč taky. Proč by nemohl Pan troglodytes vést pokrokovou universitu v Pavii nebo antirasistickou univerzitu v Bielefeldu. Rozdíl mezi mužem a ženou je neoprávněný, 99.9% genů mají společných. Je trapné kvůli jedné rozdílné dvojici chromozomů rozlišovat obě pohlaví. Rozdíl mezi Pietou na Karlově mostě a umyvadlem též nebude, věda vysvětlí, že jsou geneticky stejné - zabírají prostor, jsou neprostupné a jsou z fermionů.  
   V 18. století umřelo Ludvíku XIV. ze 17 legitimních i nelegitimních dětí 12, podomkovi z dědiny nedaleko od Versailles z 10 mu 7 zůstalo, pokud by měla tehdejší Francie reprodukční míru krále (a dvora) a jeho žen a milenek, vymírala by. Příčina není tak složitá, krále a dvůr léčila ta nejlepší francouzská věda.

Žádné komentáře: