pondělí 18. září 2017

noah evropa

Poslední spravedlivý..

Noah Klieger je jedním z posledních žijících přeživších Osvětim, jeho slova jsou posvátná sama o sobě. Silný a přesvědčivý je i jeho apel k Evropanům v ynetnews. Pokud se západní Evropa rychle nevzpamatuje, pak mohou očekávat, že během několika desetiletí nebo ke konci století, muslimové budou mít většinu v populaci. Džihadistický teror v Evropě je pouze začátek. Elia Wiesel kdysi řekl, že je sice pravdou, že všichni Němci nezabíjeli Židy, ale všechny oběti byly Židé. Je pravdou, že ne všichni muslimové jsou džihadisty nebo teroristy, ale všechny (nebo převážná většina) oběti v Evropě jsou křesťané (Židy si ještě nevzali na mušku). 
    Na Blízkém východě teroristické organizace bojují mezi sebou a všechny s Izraelem již řadu let. Jaký cíl mají muslimské teroristické organizace v Evropě? Návrat k situaci, která existovala ještě před nedávnem v mnohých evropských zemích, po osmanských okupačních expedicích. Jinými slovy aspirují na islámskou Evropu a likvidaci heretiků.
   Islám nutně nepotřebuje teroristické útoky k převzetí kontinentu. Každý rozumně myslící chápe, že pokud se západoevropské země rychle nevzpamatují, během několika desetiletí bude většina populace muslimská. Nejen z důvodů větší muslimské fertility, ale v důsledku obrovských imigračních vln z muslimských zemí v Africe a Blízkého východu. Pokud tato imigrace bude pokračovat, okupace Evropy je na obzoru.
    Např. Británie, islám je druhým náboženstvím, každé třetí dítě se jmenuje Mohamed v různých variantách. Pouze muslimské komunity populačně rostou. Některé muslimské čtvrti jsou zcela autonomní. Miliony muslimů ze zemí bývalého britského impéria žijící v Británii, v druhé nebo třetí generaci, automaticky dostanou britské občanství. Např. rodiče muslimského londýnského starosty Sadiq Khana přijeli z Pákistánu v šedesátých letech. Khan je příkladem úspěšné integrace. Nicméně nedávný průzkum ukázal, že pouze 44% Londýňanů se považuje za bílého Brita.  
   Prohlášení, protestní pochody nebo pokusy přimět imámy k dialogu se minou účinkem, pokud jde o teror. Jedinou věcí, která může zapůsobit v tomto případě, jsou drastická opatření, která zmaří teror předtím než vypukne, i když to bude znamenat omezení tzv. „lidských práv“. Místo „neutralizování“ teroristů a jejich stíhání po teroristickém útoku, je nutné udělat vše, aby se teroru předešlo.
    Stovky britských muslimů, kteří bojovali na straně Isis v Sýrii a Iráku se vrátily do Británie. Jsou časovanou bombou. Sleduji velmi pozorně situaci v Evropě již dlouhé roky, setkávám se s vysvětlením různých „expertů“, kteří se snaží vysvětlit motivaci teroristů, od špatné kulturní adaptace, integračních problémů až po různé mentální problémy. Evidentně nepochopili, že neexistuje a nikdy nebude existovat žádná omluva teroru – a do pekel s politickou korektností.
  


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

"Elia Wiesel kdysi řekl, že je sice pravdou, že všichni Němci nezabíjeli Židy, ale VŠECHNY OBĚTI BYLI ŽIDÉ." - to myslíte vážně?