pondělí 4. září 2017

neu evropa

Pryč z toho prostoru (NEU)

Rychle opusťme německou evropskou unii (NEU), kromě zvráceného konzumu nás čekají další úchylnosti. Psychické zvrácenosti, které se sice někomu zvrácenými nemusí jevit, jako je společenská a mediální onanie a volba pohlaví. Demokracie jednadvacátého století v Německu: režim kritizovat nesmíte - podpálí vám auto, vyhodí z práce, jdete do basy. Odměnou za mlčení a povinný aplaus režimu je něco vyššího a sex nosnějšího (pro nadmuže, u žen?).
  Znásilňovat dovoleno formálně zrovna není, ale soud lišácky zamrká, máte přece pnutí a kam s tím. Dva intelektuálové z Wurzburgu mi v pražské knajpě vysvětlili, že krucinál médchen v šortchách si o to samotné říkají.
    A řada dalších výhod v NEU, můžete měnit pohlaví podle denní doby. Už jste zákonem normálním učiněný. Kdysi jeden německý filozof řekl, že to sice můžete, ale pak si pokazíte dobré jméno v domiciliu, a nejlíp když změníte čtvrt, pokud žijete ve velkoměstě. Na dědině je to komplikovanější, ale život netrvá zas tak dlouho, tak to nějak překlepete.
    Přetrpíte leccos, ale znetvořování genitálií mladých dívek je těžko překousnutelné i pro obdivovatele německo-evropskounijního margarínu. Charlotte Weil z Terre de Femmes. Genitálním znetvořením je v Německu postiženo 58000 žen a 13000 dívek je bezprostředně ohroženo. Sdělila paní Weilová ve středu tomu, kdo chtěl slyšet. Německá média a režimní kasta jsou hluší. Počet letos postižených žen oproti 2016 narostl o 10000 a počet bezprostředně ohrožených dívek o 4000. Kdysi jeden slavný český herec prohlásil též v slavném Krejčíkově filmu něco o vyšším principu. Aplikováno na dobové poměry: „Kdo mlčí ke zločinu, je sám zločincem.“
    Úplné nebo částečné odstranění klitorisu má řadu zdravotních důsledků. Oběť trpí krvácením a bolestmi při močení, extrémními bolestmi při sexu, životu nebezpečnými komplikacemi při porodu a celoživotními duševními traumaty. 
   Německé soudy začínají pomalu uznávat za zákonné scharia principy. Bamberský vrchní soud uznal jako právoplatné manželství mezi starším mužem a dítětem. Oba ze Sýrie, bratranec se sestřenicí. Výrok soudu na úrovni staré vajtyngrové ze silvestrovského pořadu: „Mají to tak zaběhlý.“ V roce 2015 v Berlíně registrovali tři podobné svazky (nad ostatními zamhouřili oči), v roce 2016 jich už bylo sto a stále počet stoupá, levičácko zelená berlínská vláda tomu žehná. Obohatí to prý evropskou kulturu.

Žádné komentáře: