úterý 25. července 2017

provokace

Rasistická provokace..

Naznačují politickokorektní bulváry k předvolebnímu plakátu Frauke Petry, spolu-předsedkyně AfD. Mít v Německu dítě německého původu je rasistickou provokací. Bezdětná polodiktátorka Angela M. je evropskounijním předepsaným modelem.
   Hugo Funke píše na serveru philosophia-perennis, že útoky a trapné komentáře k předvolebnímu plakátu jsou symptomatické pro současné Německo, které pohrdá svými dětmi. Polodiktátorka, která se ráda nechá oslovovat „mutti“, plodí děti importem z chudých oblastí světa. Většina Němců jí to bohužel pořád ještě bere.
    Frauke Petry se svým malým Ferdinandem je dobrým tahem předvolební kampaně AfD. Frauke Petry k plakátu: „Je to důvod proč je třeba bojovat o Německo.“ Ukázala dva klíčové body – budoucnost a vlastní dítě. Nic protikladnějšího se nedá proti CDU a SPD migrační agendě prezentovat. Cílem jejich agendy je předání země cizincům a proměnu vlastního etnika v multikulturní EU socialismus.
    Frauke Petry otevřela plakátem centrální politickou otázku Německa 2017. Plakát je klasickou pozitivní provokací. To pozitivní plyne z bezprostřední orientace na budoucnost a z emotivního podtónu poukazujícího na věčnou lidskou potřebu mateřství, otcovství, rodiny a života obecně.
    Pro levicové žurnalistické aktivisty apel Frauke Petry skrývá všechno možné, než co skrývá pro oči normálního člověka. Pro Melanii Amman z bulvárního Spiegelu, Frauke Petry plakátem útočí na bezdětné a jinak sexuálně orientované kolegy z AfD. Levicová nanynka ze Spiegelu vymyslela: „Baby-ofenzíva se dá chápat jako vyhlášení války partajním bezdětným kolegům. Gauland má 75 let a lesbická kandidátka Alice Weidelová je bezdětná.“
    Proč cituje Ammanová ve Spiegelu Gaulanda je záhadou, má odrostlou dceru. Asi to odpovídá principu psaní politickokorektních,  co nejvíc špíny na protivníka, určitě ho to trochu zašpiní.
    Politickokorektní bulvár die Welt: Petry použila své dvouměsíční dítě k osobním a vnitropartajním záměrům, vlastní dítě instrumentalizovala v politické kampani.
    Komentářů do die Welt přišla celá řada a asi neudělaly redakci velkou radost.
Georg S. Ó jak strašné, paní Petry na plakátě s vlastním dítětem. Ostatní němečtí politici monstrózních lidem pohrdajících partají používají děti jako mediální kulisu svých záměrů. Obvykle to nejsou jejich děti. Volební plakát Frauke Petry je perfektní a jde správným směrem. Má můj potlesk a respekt.
Roman B. Jednoduše úžasná paní Petry.
Charlie F. Plakát vyzařuje energii, něco úplně jiného než obličej Merkelové nebo Altmaiera (ministr v kancléřském úřadu). Mainstreamová média dnes a denně špiní AfD a nedají jí možnost, aby se vyjádřila.  Doufám, že poselství Petry osloví normální lidi. Velmi se mi to líbí!
Ostatní komentáře čtenářů die Welt ve velké většině v podobném duchu.  

Žádné komentáře: