čtvrtek 22. června 2017

nad zena keller

(Nad)ženská

Tak nějak pojmenoval v pi-news Wolfgang Hübner zelenou Francku "Ska" Kellerovu, poslankyni evropského „parlamentu“, která by nás všechny ve východní Evropě nejraději nahradila Syřany a zbytkovým ženám nasadila burky. Můj velmi inteligentní známý již řadu let označuje partaj zelených za nástupnickou partaj NSDAP, píše Hübner. 
    Upřímně řečeno, kdo by si nedokázal představit Jürgena Trittina jako štramáckého SS fürera a komandanta německé Moskvy, nebo stejně tak Simon Petersovu. Vzpomněl jsem si na to, když jsem četl v parném létě, že poslankyně zelených Francka „Ska“ Kellerová přišla s originálním nápadem: celé syrské dědiny přesídlit do Lotyšska a přinutit ostatní východoevropské státy k masovému přijímání muslimů.
   V Německu bohužel zažíváme nacionální masochismus ve velkém, zelení nám předepsali léčebnou kúru. Kdo je milostpaní evropská poslankyně, narozená v roce 1981 v Pieckově Gubenu, nezaměstnaná zelená politická kariéristka, neužitečný parazit rozdávající befely i přes hranice. Co nakonec zůstane z Evropy, když se celá potře zeleným blátem?
   Afrikanizace a islamizace Evropy se musí zrealizovat všemi prostředky, nátlakem všeho druhu, v případě nutnosti též vojenskými prostředky a s oblíbeným propagandistickým poukazem na Osvětim.
   Zelená domina se zabývala islámem, turkologií a údajně též judaistikou v levicové továrně kádrů na berlínské FU a v Istanbulu. Podle Wikipedie se v 29 letech stala magistrou. Dnešní pětatřicítka sedí osm let v EU rádoby parlamentu  a je spolupředsedkyní zelené frakce, s řadou privilegií a přehršlí peněz. 
   „Ska“ by v SED režimu byla určitě velkou kádrovou rezervou. Sjednocení obou německých částí pro ni neznamenalo žádný problém. 2001 v předsednictvu partaje zelených, kterou můj známý z důvodu hrůzné netolerance nazval nástupnickou organizací NSDAP. Vypracovala se tam v nad-ženu nového typu a její fanatismus dozrál. Neskousne, že někteří trapní a zaostalí východoevropané se zdráhají radovat z multietnické a islamizované Evropy.  
Komentář Herrmanna Cheruskera.
   Pane Hühnere, může to znít poněkud brutálně – domnívám se, že úplně stejnými prostředky jakými prosazují afrikanizaci a islamizaci Evropy, s tím musí být bojováno. Všemi prostředky tomu zabránit. S ohněm se bojuje ohněm!

Žádné komentáře: