čtvrtek 25. května 2017

schauble wolfgang

Koho jenom připomíná..

  V Journalistenwatch píše Thomas Böhm.  Noviny die Welt dnes daly příležitost svému chlebodárci Wolfgangu Schäublemu otevřít své srdce. Po atentátu v Manchesteru by si jeho pravdy měli přečíst němečtí psychiatři. 
Ministr Schäuble se domnívá, že stoupající počet muslimů v Německu dává zemi velkou šanci. Křesťané a ateisté v Německu se prý od nich mají hodně co naučit. V islámu jsou vkořeněné úžasné kvality jako tolerance a pohostinnost.
   Jakou šanci má patolízal Merkelové na mysli, ptá se žurnalista. Šanci znásilňovat, zabíjet, atentáty nákladními auty, sebevražedné výbuchy? Opravdu, tyto šance v Německu závratně narostly.
   Co dál nás muslimové naučili? Hrát na housle, komponovat, psát knihy, stavět mosty? Co tak evidentně pomateného ministra financí poutá na pohostinnosti? Pokud je někdo v celé záležitosti pohostinný, pak jsou to Němci, a sklidí za to výsměch a urážky od milionů dlouhodobých návštěvníků, kteří ani nemrknou okem vděku. To se nemusíme učit – obzvlášť ne od lidí, kteří všechny ostatní považují za nevěřící psy. 
    O ministrově toleranci v islámu jsou plné černé kroniky. Oznámení o zabíjení, znásilňování i masových zločinech.
    Wolfgang Schäuble připomíná opici, která nic nevidí a nic neslyší kromě skřehotání druhé opice.

Žádné komentáře: