úterý 9. května 2017

homo bruselensis

Homo blb bruselensis aneb válčíme proti nafukovacím člunům

   Úžasná pokroková Evropská unie. Homo sapiens se tam extrémně rychle vyvíjí, rychleji než na jiných kontinentech. Vznikají tam nové druhy i poddruhy. Homo blb totální bruselensis. A co všechno už vymysleli.
   Čína zavinila imigrační invazi do Evropy. Ne antimama Merkelová a postracio Juncker pozvali už téměř dva miliony imigrantů z arabských a afrických zemí, ale Čína to spikla. EU komisaři odhalili spiklenecké centrum v Šanghaji na okresním partajním sekretariátu. Vyrábí tam moc gumy na čluny a jak říkají v Řecku latrometanastez (pseudouprchlíci) mají zelenou.
   Evropskounijní komisaři požádali Čínu, aby okamžitě přestala vyrábět gumové nafukovací čluny. Kupují je prý pašeráci lidí (a ušlechtilé levicově zelené NGO)  ve velkém.
   Z výkladu EU komisaře pro vnitřní záležitosti Avramopula není úplně jasné co vůbec chce. Nevyrábět gumové čluny anebo vyrábět nepotopitelné čluny, aby se do Evropy dostali úplně všichni. Převozníci podle Avramopula používají riskantní taktiky a občas se někdo utopí, v Afghánistánu se učí plavat jenom chlapi, žena je tam v tomto ohledu negramotná.  
    Avramopoulos: „Žádám Čínu, aby s námi spolupracovala a přestala čluny prodávat, čluny neslouží obecnému blahu“. Opravdu geniální lidi vedou Evropskou unii.
Necenzurované komentáře čtenářů Dailymail.
Kidda, Londýn: píchej mě z boku..
Aware, Los Angeles: Čína zavinila, dámy a pánové, evropskounijní liberalismus..
Teri, Stockholm: PostMao, vážné. Vážně?
Komentáře Němců na Epochtimes.
Amos, SRN: Z filmu Idiokracie..
Viper, Berlín: Ne, ne. Vinni jsou Indiáni v jižní Americe. Nezničili včas všechny kaučukovníky a je tu guma pro pašeráky (a NGO).


 


Žádné komentáře: