sobota 15. dubna 2017

mateo salvini

Mateo Salvini v Evropském parlamentu

Tzv. Evropský parlament diskutoval cenzurování sociálních sítí a internetu. Šéf italské Lega del Nord, talentovaný politik Mateo Salvini tam sedícím nulám, které se považují za poslance vysvětlil svoje stanovisko k celé jejich diskuzi. 
   Lze naslouchat těmto nesmyslům? Podle mě nejste normální. V Evropě je 20 milionů lidí bez práce, hrozí zde islámský terorismus, imigrace je mimo kontrolu. A vy se zabýváte trapnými nesmysly, konečně je středa odpoledne a zasedací síň je téměř prázdná. Plkáte o lžích na facebooku a o fakenews. Měli by vás léčit psychiatři.
   David Sassoli, místopředseda EP pohrozil Mateu Salvinimu: „Pozor na slova, která používáte!“
   Salvini pokračoval. Vaše hrozba mě ani nezahřála, ani neschladila. Být proti islámskému terorismu znamená podle vás být islamofobem, být proti homosexuálním adopcím, znamená být homofobem. Pokud chcete zavřít romské campingy nebo blokovat imigraci, jste rasistou.
   Nepodaří se vám zkorumpovat všechny mozky, kontrolovat všechny noviny, televizní kanály a rádia. V Británii, v USA, v Itálii, lid volil jak uznal za vhodné. Z vás se stanou rychle blázni. Co jste vymysleli? Kopání do facebooku.
   Zítra schválíte ministerstvo pravdy a psycho-policii na ty, kteří ještě myslí. Můžete vymyslet ještě víc roubíků, ale jediná věc na kterou nesmíte zapomenout, sbalte si kufry a běžte si hledat skutečnou práci, svobodu nikdo nemůže zastavit. Ať žije síť, ať žije facebook. 
   
    

Žádné komentáře: