pátek 3. března 2017

spanelsko drag queen

Španělsko, ach, ach..

Španělské království kam kráčíš? Všechno levé a nalevo, král, královna i lidová strana (PP partido popular) z které Rajoy udělal děvku a la zmerkelizovaná CDU. I Aznar vystoupil z partaje, kterou kdysi pozvedl. Rajoy dovedl Španělsko k banánovým republikám typu Venezuela, kápem na banánové plantáži je v tomto případě Evropská unie. 
   PP se moc neliší od Podemos a levicových fašizoidních radikálů. Členové a stoupenci PP jsou v existenciálním šoku z kdysi pravicové partaje a většinou nenašli ještě cestu k pravicovému hispanidad bloku VOX. Všichni ve Španělsku levicoví, ale nemylme se, levicoví kašpaři v Madridu a Barceloně nemají nic společného s Karlem Marxem, ale Groucho Marxem. Karlovi Marxovi to myslelo, španělským levičákům z Podemos, od socanů a lidovců to moc nemyslí.
   Prezident lidovců na Malorce Asier Antona: Mnohé díky queer královně, je „más loco divertida“, čertovsky zábavná, boss lidovců na Mallorce má divné chtíče.
   Jaký spektákl se lidovci z Mallorcy a jeho "katolickým" bratrům z partaje tak zamlová? Gala Drag Queen, ukřižovaná Madona. Karneval jiných sexuálních představ o nichž ani Freud nic netušil. Vysoká hladina perverze pokrokových  socanů plus Podemos plus katolická partaj ve Španělsku.  Obrovský kříž a ukřižovaná mužožena, polonahá a jak úžasné a rajcovní pro tisíce kolem. Pardon, samozřejmě krev z rajčat, na skutečnou krev je Evropa moc zbabělá, ale realizace chtíče pravá.
   Blasfemie pro tisíce internautů, které víc než perverze samotná udivuje perverze lidové strany. Mluvčí lidovců: „felicitamos la ganadora“, zdravíme vítězku gala performance. Na kříži, s rozevřenýma nohama. 13 tisíc posledních z topícího se evropského vraku podepsalo petici proti hanobení křesťanství.
    Něco podobného by si postevropští zbabělci na Mallorce vůči islámu ani ve snu nedovolili. Následovala by totiž zasloužená odměna, ukřižovali by je verdadero (doopravdy).     

    Středověká francouzská modlitba

Kriste ukřižovaný
stále stojíš blízko mě
jsi mojí první volbou
padám-li, ty mě podpíráš
pláču-li, ty mi utíráš slzy
trpím-li, ty mě utěšuješ
volám, ty mi odpovídáš
jsi světlo mých očí
jsi slunce, které mě hladí
jsi strava, která mě živí
pramen, který mě žízně zbaví
něha, která mě hladí
balzám, který mě léčí
krása, která mě naplní
Kriste ukřižovaný
jsi mojí obranou
útěchou a oporou v mé agonii
otvíráš svou náruč v mé hodině poslední
AMEN

Žádné komentáře: