čtvrtek 9. března 2017

schonborn pomatenost

Celková pomatenost..

Stává se to. Tentokrát to postihlo ve středu ráno vídeňského kardinála s velkou českou minulostí Christopha Schonborna. Papežský nohsled sdělil Rakušákům, že „uprchlíci“ jsou pro Rakousko velkým darem, mají prý oplývat velkým talentem. Zatím se kromě zločinnosti v Rakousku nic nepozvedlo. Kardinál zmínil českou minulost svých předků a skromně dodal, že v Rakousku vždycky imigranti zemi obohatili. Možná kuchařka ze Šumavy a židé z Prostějova, ale kardinálský frajtr není pro Rakousko žádné terno. Zatím se mu podařilo vyprázdnit rakouské kostely.
   Kardinál má v jednom pravdu, v minulosti (někteří) imigranti pozvedli Rakousko – především židé z okolní Evropy, ale ty Rakušáci velmi rychle poslali do osvětimských pecí a to horlivějším způsobem než jejich soukmenovci v Germanii. Pokání nikdy neučinili a ukradený židovský majetek nevrátili. Možná v rámci generálního historického sebezpytu se kardinál domnívá, že židovské by se mělo v Rakousku nahradit islámským.
    Socan a rakouský kancléř v jednom  Christian Kern převzal a dopracoval myšlenky „velkého“ kardinála s českou minulostí. Když už imigrant kardinál tak obohatil Rakousko, pak napadlo kancléře, že by jiní imigranti mohli obohacovat Česko až by bohatstvím zčernalo a prohlásil, že imigranti musí do východní Evropy. Kancléř Kern vymyslel přímou úměru, která se povinně začne učit v rakouských středních školách. Víc imigrantů, víc peněz z EU a opačně.
    Přímá úměra jiného typu – víc podobných blábolů rakouského kancléře, větší zdanění rakouských bank a jiných finančních parazitů v Česku – zatím ji nikdo nezmínil.   
   Čtenář informačního serveru ET Adam Yoski komentuje kardinála Schonborna. Jak velké nadání imigrantů a jaká šance pro rakouskou společnost. Jak úžasné talenty speciálně v oblastech: Drogy; Znásilňování dětí; Najíždění náklaďáky do davu; Sexuální obtěžování v bazénech; Multikulti šaškárny; Sebevražedné atentáty; Násilí v podzemce; Podvody se sociální podporou; Atd.

Žádné komentáře: