pondělí 13. března 2017

biskup marx

Biskupská konference aneb Boha najdete i bez nich..

Málokdo v Evropě věří, že katoličtí frajtři věří v syna božího. Čemu vůbec věří 68 německých biskupů? Na jejich biskupské konference není tématem Ježíš Kristus a to nejzávažnější, že nikdo v Německu nevěří, že oni jsou pastýři víry. Tito pseudopastýři s biskupským platem si loni na podzim v hanebném a odpudivém gestu sundali biskupské kříže, když navštívili Chrámovou horu v Jeruzalémě, prý aby neurazili muslimy.
   Neurazit muslimy je jejich krédem, zapřou Krista při první příležitosti, brány křesťanských chrámů otvírají islámu. Čím se zabývala minulý týden biskupská konference v Gladbachu? Alternativou pro Německo.  
   Biskupská konference naznala, že AfD je populistická a nemá křesťanský program. Biskupové už moc nečtou ani Bibli, natož pak program AfD. Sdělil jim to sekretariát Angely Merkelové. Obzvlášť útočný proti AfD je sekerník z Mnichova kardinál Marx.  Podle kardinála zdůrazňování národních zájmů je antikřesťanské. Stejně tak strach z cizího. Kardinál pravděpodobně trpí psychotickou úchylkou, pokud to není nedej bože zrovna úchylka sexuální. Propagandista Merkelové dovodil, že křesťané nesmí volit AfD, jinak peklo.
    Noviny Jungefreiheit píší, že Marx překročil červenou čáru, v Německu nejsou zvyklí, aby církevní škrabák až tak plkal do politiky.
   Náhledy čtenářů JF jsou hlasem božím proti církevnímu vyprázdnění.
Päckle. Kardinále jste vůbec křesťanem? Roky chodím do kostela a nikdy jsem neslyšel, že by jste protestovali proti masovým interrupcím v Německu. Nikdy proti porno průmyslu. Nikdy proti gender nesmyslům, které zničí naše rodiny a děti. Nikdy jste nezmínili krvavé pronásledování křesťanů v islámském světě.
    A dnes ve vašich kázáních velebíte politiku Angely Merkelové a masovou islámskou invazi. Stačilo mě to kardinále. Vystupuji z vaší církve. Nejsme stejného vyznání.
Marja W. Tento člověk nemá žádné právo mluvit jménem křesťanského učení. Člověk, který odhodí při první příležitosti kříž, aby vyšel vstříc islámu, není křesťanem. Tito církevní farizejové podporují islamizaci Německa a celé Evropy. V programu AfD se akcentují křesťanské hodnoty naší společnosti. Marx a Bedford-Strohm (evangelický biskup) zneužívají křesťanské učení a importují do Evropy učení, které zničí vše křesťanské. Evangelista Jan praví, nevěřte všem duchovním, ale věřte duchu. Křesťané by měli tyto církevní satanisty vyobcovat.
Wirgyl. Hromadné zneužívání dětí v této církvi přefutrovaných a politické pletichy, raději by měli mlčet..
Helmut. Kardinál Marx, zapírač kříže na Chrámové hoře by měl být ve svých přitroublých projevech zdrženlivější. Tento hecíř je první, který šíří nenávist..
Chris Kuhn z Schlandu. Za morální maskou biskupů se skrývá následující: ne pošta, železnice, automobilové koncerny, Siemens, Bosch, ale Caritas a Diakonie jsou největším zaměstnavatelem (1milion zaměstnanců) a profitují z miliard, které Merkelová sype imigrantům. Nestydí se dávat 5000 eur imigrantovi, ale pro německého učitele nemají 15eur na hodinu, imigranty podle nich má učit ze solidarity.
Jdory. Kardinál je členem sdružení pro stavbu mešit; kardinál na Chrámové hoře odhodil kříž; tento člověk znesvětil svůj úřad, měl by se kát a ne udělovat lekce druhým.
Rother. Katolíci (i evangelíci) – to je pedofilie, interrupce, podvody, podlost (počínání na Chrámové hoře) -  přesně opak toho co je psáno v Bibli. Všem radím vystupte z těchto církví. Ježíše i Boha najdete i bez nich..

Žádné komentáře: