pátek 17. února 2017

trump

 Samuraj..

řekla včera po tiskové konferenci DT jedna posluchačka celoamerického rádia. „Úžasné vidět tu radost z boje, z vítězství i porážek, vychutnala jsem to“. Nejen ona, museli to vychutnat všichni normálně myslící občané planety Země.
    Komentátor Rush Limbaugh v tomtéž rádiu řekl, že tak efektivní tiskovou konferenci ještě neviděl a to je již v letech, kdy se umírá. Bylo to přesně ono, co potřebovali Trumpovi příznivci slyšet. Racionalita rozhodnutí, dynamika akce a hlavně realizace předvolebních slibů. Chaos o kterém blábolí americko-evropská lžimédia zanechal Obama a jeho věrní, nejen chaos a rozklad, ale i podvody a kriminální defekty, které se snaží Obamovi pohrobci zakopaní v administrativě maskovat, Flynova likvidace byla jejich práce.
    Thomas Friedman z New York Times reagoval v rádiu zajímavou myšlenku na tiskovou konferenci DT. Jeho noviny vedou nehoráznou protitrumpovskou kampaň a žurnalista případné sympatie pro prezidenta musí maskovat. „Tři věci, které pro Trumpa pracují. Je velmi zajímavý a zábavný a ve spoustě Američanů to vybudilo jistou závislost. My v médiích též trpíme touto závislostí, stále o něm píšeme (pomlouváme), je to tak snadné. Trump má velkou entertainment hodnotu. A třetí bod, krize se nám vyhýbají, stock market roste“.         

Žádné komentáře: