neděle 19. února 2017

trump florida

Fake-média nám nebudou diktovat, jsme svobodní

Tisíce lidí čekaly včera na letišti ve floridském Melbourne na amerického prezidenta, někteří již od čtvrté ráno. Prezident bilancoval své třínedělní počínání v Bílém domě. Hovořil o svých nejbližších plánech. Zredukuje byrokracii, posílí armádu a zreformuje zdravotní systém. Imigrační zákony budou platit a hranice se budou chránit.
   Méně regulací, nižší daně a miliony nových pracovních míst. Prezident se koncentruje na vytváření nových pracovních míst a produkty Made in USA. Prezident zmínil výnos o stavbě ropovodu z Kanady, který Obamova administrativa blokovala - 30000 nových pracovních míst. Ropovod postaví americké firmy. Prezident oznámil, že dal příkaz ministru obrany „Mag Dog“ Matisovi, aby vypracoval plán k totálnímu zničení Islámského státu.   

Média

   Prezident se koncentroval na prolhané reportování většiny médií. Média jsou částí problému a podílí se velkou mírou na zkorumpovaném systému. Velcí američtí vůdci Lincoln a Jefferson varovali americký lid před platformami dovolené mediální lži. Udělám vše proto, abych jim zlomil vaz. Média sledují svoji agendu a ta je jiná než vaše. Thomas Jefferson v r. 1807 napsal: „Ničemu, co napsaly noviny nevěřte. Pravda je jim podezřelá“. Fake média nám nebudou diktovat, co máme dělat a v co máme věřit! Jsme svobodní.  

Žádné komentáře: