středa 1. února 2017

starbucks moralka

Pojďme jinam..

Hypermorální Starbucks. Kafe pouze pro ultralevicové a mononeuronální. Pro ženy zvláštní vchod a chambre separée ve sklepě. Starbucks najme v Americe 10000 uprchlíků, prohlásil ultralevičák s milionovými příjmy a ředitel kartelu kaváren Starbucks Howard Schultz.
   Tato sorta superkonzumentů peněz si dělá nárok na morální soudy. Je tedy logické se ptát v jejich kartelu na I. Kanta - prý tento typ kondenzovaného mléka nemají. Schultz vyzvání k válce proti Trumpovi, nelze se mu divit – měl být ministrem u zkorumpované Hillary a domníval se, že to má jisté. Neměl. 
   Schultz chce stavět mosty a ne stěny s Mexikem. Jak si představuje tento ultra antirasista mosty a stěny? Stěny mezi mužem a ženou v islámu mu nejenže nevadí, ale dokonce se tvrdě podílí na jejich konstrukci. Na jeho kavárnách v Saúdské Arábii jsou nápisy v angličtině a v arabštině: „Vchod není určen ženám“ - pouze jejich pánům a šoférům.
   V USA hrozí kavárnám Starbucks bojkot od ne zrovna levicově orientovaných konzumentů kávy. A dobrá rada, pojďme k McDonaldovi nebo na kafe k Sv. Antoníčkovi alias U města Kladna v ulici pplk. Sochora.
@TrumpSuperPAC
Instead of hiring AMERICANS Starbucks rather discriminate & hire 10,000 REFUGEES! Buy McDonald coffee, cheaper & better! #BoycottStarbucks
 

Žádné komentáře: