pondělí 23. ledna 2017

trump garrett anderson

Ženské pochody

Kdysi Mary Wollstone-Craft, Garrett Anderson, Rosa Luxemburgová a stovky dalších žen organizovaly pochody (nejen) žen za nejvznešenější ideály lidstva – za emancipaci ženy. Dnes Soros a spol. s požehnáním ekololevicových politruků z EU  organizují ženské pochody za zotročení ženy. Ženy demonstrují za právo nosit burku. Od vznešenosti a noblesy pád do propasti reakční tmy.
   Evelin Pietza poodkryla pravdu o tzv. protitrumpovských demonstracích. Pochody údajně emancipovaných žen – žen, které se nechají instrumentalizovat firmou Soros a spol. A úplně náhodou se pochoduje na 157 místech na celém světě - ne, v Rusku tuto úchylnost nenajdete. V Rusku se nenajde 1000 žen proti Trumpovi? Ne,  přirozeně ne. V Rusku je to tak, že jisté NGO jsou vedeny jako zahraniční agenti a Sorose ze země vypakovali. A tak nemá kdo plánovat spontánní pochody žen.
    Pokud analyzujete 403 partnerských organizací, které se na demonstracích podílí, pak je Sorosovo financování celé akce zřejmé.
     Dnešní protitrumpovské pochody jsou úplně spontánní a jenom náhodou sponzorované Sorosem a dalšími podnikateli s interrupcemi, jejichž nechutné kšefty vyšly najevo r. 2015. Soros též vložil prachy do firmy zabývající se interrupcemi.
    Demostrují naivní lidé, kteří nejsou schopni pochopit rozpor ve vlastním počínání. A bohužel to celé funguje. Kdo se domnívá, že Soros nemá nic co do činění s Clintonovou, měl by si přečíst následující článek, Soros vložil prachy do její kampaně a prohrál.
   „Politiko“ napsalo, že v Mandarin Oriental Hotelu se v listopadu konalo třídenní setkání Sorose a přivrženců Clintonové, s vyloučením veřejnosti se radili na dalším postupu – vyhlásili Trumpovi válku a naivní demonstrantky jsou jejich kanonenfutr.    
        


Žádné komentáře: