středa 18. ledna 2017

lipsko murmansk

Slunce tak pěkně svítilo a komentuje WoodRiverResident

Slunce pěkně svítilo, říká  80letá a šla se v sobotu odpoledne projít. V Lipsku po Graffstrasse. Neměla to dělat. Reportují Bild a informační server pi-news. Blízko kontejneru s odpadem stál totiž „jižan“, tak je povoleno v Německu pojmenovat Araby nebo černochy. 
   Žena pohlédla směrem k jižanovi a to stačilo. Též neřekl ani slovo a jednal. Pěstí do obličeje. Vytryskla krev, úder ji zlomil lícní kost, zlomené brýle naštěstí nevnikly do očí. Stařenka kupodivu též jednala, nenechala se paralyzovat úderem a začala prchat směrem k frekventovanější ulici. Jižana to překvapilo a začal ji pronásledovat.
    Žena vyrazila směrem k Lutznerstrasse a měla štěstí, jeden chodec z dálky rozpoznal o co jde a přiběhl ji na pomoc. "Jižan" štěstí neměl a dílo nedokonal. Z místa činu se asi odešel poradit do uprchlické poradny. Policie zatím nekomentuje. 
  Sdělení v pi-news je hojně komentováno a stanoviska komentujících nemají velkou variabilitu.
Aug: Díku celému parlamentu. Merkelová není jediná, je pouze hlavou této hydry.
Ohnesorgtheater: cdu/csu, spd, zelení, levicový, fpd všechny ty antilidové a antinárodní partaje ve Spolkové republice
Ulrich Lenz: Stará žena se obohatila ve smyslu levicově zeleného dobrého náboženství. Měla by být vděčná a přispět finančním darem uprchlíkům.
Gonger: Zážitek z večerního autobusu. Neger praštil pěstí řidiče do ksichtu. Pan Neger nepochopil, že se u nás musí platit. Vystoupil jsem z autobusu. Policajti mají taky strach a jsou přetaženi a přepracováni. Proč bych je volal? Autobus dlouho stál. Bůh Budha pomohl a...taxi jelo kolem.

WoodRiverResident:

   Murmansk. Sexuální obtěžování ruských žen – 18 imigrantů v nemocnici a 33 v base.  V ruské oblasti Murmansk obtěžovali minulou sobotu imigranti z Blízkého východu a Afghánistánu kolem diskotéky ruská děvčata. Pozdě pochopili, že nejsou v Evropské unii. Podle místního tisku je jejich velkým přáním rychle se vrátit do svých zemí.

Žádné komentáře: