sobota 28. ledna 2017

hussein obama

Hussein Obama: osm křesťanských uprchlíků do USA

Ve čtvrtečním  inteview v Christian Broadcasting Network, které má být zítra v TV na programu, řekl prezident Trump: „S křesťanskými uprchlíky z Blízkého východu se zacházelo hrůzným způsobem, pomůžeme jim“. 
Prezident: „Pokud jste byl křesťanem v Sýrii, bylo pro vás téměř nemožné dostat se do Spojených států. Důvod byl velmi neférový. Změníme to“.
   Obamova administrativa významně zvedla počet syrských uprchlíků přicházejících do USA, ve velké většině šlo o muslimy, navzdory tomu, že Islámský stát zabíjel a násilím konvertoval hlavně křesťany. V první polovině r. 2016 přijali USA 2300 uprchlíků ze Sýrie, jenom 8 z nich byli křesťané.
     Sociolog Robert Spencer tehdy nazval Obamovo počínání sociálním inženýringem a ne humanitární pomocí. V Sýrii je 10% křesťanů, ti nejvíc trpí, proč tedy bere jenom muslimy?
   Prezident Trump prohlásil, že počet křesťanských uprchlíků přicházejících do USA je velmi nízký, na rozdíl od počtu muslimů, kteří jsou navíc potenciální hrozbou pro bezpečnost Spojených Států.     

Žádné komentáře: