čtvrtek 5. ledna 2017

giuliani hillary

Rudy Guiliani v pátek večer

Bývalý starosta New Yorku Giuliani v pátek ve Fox News: „Je to neuvěřitelné, jak si Obama počíná, nevzpomínám si, že by se některý z amerických prezidentů pokoušel způsobit svému nástupci takové problémy“. Nejdřív zradil principy americké politiky v OSN a současně zradil Izrael a ještě víc zkalil americko-ruské vztahy. Hakeři by se neměli čím zabývat, kdyby Hillary, Podesta a spol. nepsali tak hrozné věci.
   Giuliani má pravdu, nejen pedofilové musí mít strach, na které stránky na webu najedou, ale i političtí pedofilové se musí obávat, že se jejich nápady ozřejmí. „Obama se mohl 18 měsíců zabývat hackery, udělal to až pár dní před svým odchodem. Sankce proti Rusku jsou směšné a hloupé. Je evidentní, že informace tajných služeb, které Obama dostává, jsou buď nekompetentní nebo zpolitizované“, řekl Giuliani.
    Zakladatel Wikileaks Julian Assenge v hovoru v televizi Fox prohlásil, že ruská vláda není u zdroje žádné jeho informace. Stejně tak žádná politická partaj. Obama se pouze pokouší delegitimovat příštího prezidenta.
  Jeden Assengeho důvěrník prozradil, že emaily demokratického štábu mu v jednom lese blízko Washingtonu D.C. předal někdo ze štábu Hillary. Některé z emailů, které si Podesta (šéf volební kampaně Clintonové) psal z majitelem washingtonské restaurace Comet Ping Pong a velkým stoupencem Clintonové Jamesem Alefantisem, připomínaly kódovaná sdělení pedofilů.
    Z Podestových emailů je zjevné, že restaurace v jeho fantazii zaujímá čestné místo. Navodilo to podezření, že se spojila politická pedofílie s pedofílií normální.  Způsobilo to superprůjem ve štábu demokratů. Hillary naznala, že se jedná o „Fake-News“ na internetu.

Žádné komentáře: