pátek 4. listopadu 2016

kriminalita nemecko

Ach, ach, miliony trpících bez pomoci

Prý jim to bere dech,  píší i prolhaná oficiální německá média. Co čekali němečtí hlupáci. V loňském roce tam policie registrovala 436387 trestných činů. Nárůst o 31.6% oproti předchozímu roku.
Krádeže narostly o 12%, hlavně na nádražích. Kapesní krádeže o 5%. V centrech měst řádí cizinecké klany. Všechno to začalo migrační lavinou, kterou otevřela Merkelová. V r. 2015: 865374 protizákonných vstupů do Německa. Nejhorší den byl podle policejní zprávy 14. září – 14000 ilegálních přechodů hranice. Syřanů přišlo loni 74920, necelá desetina všech ilegálů,  tedy pokud oni skutečně prchají z války, odkud prchají ostatní – adekvátnější diagnoza, lžimédia a vládnoucí kasta kolem Merkelové prchají od zdravého rozumu.
   V policejní zprávě se říká, že vázne odsun těch, kteří nemají právo na azyl. Ředitel spolkové policie Dieter Romann má kritické výhrady k imigrační politice vládnoucího klanu, vinu za obrovský nárůst kriminality nese spolková vláda. Vráceno bylo pouze 22369 lidí – do Albánie, Srbska, Makedonie. Do muslimských zemí se nikdo nemusí vracet, k tomu není politická vůle a ušlechtilá pseudolevice a pseudokřesťané tomu zabrání.
   Je jasné, že v případě vrácených se jedná o romské rodiny, kterým německý režim nepomůže v jejich obrovské bídě, solidarita pouze s muslimy. Trpící Evropané romského původu nemají právo na solidaritu a pomoc.
  Miliony trpících Romů ve východní Evropě nemají mít přístup k německému blahobytu, který konečně jak o tom svědčí komplex viny německých levičáků a vládnoucí kasty, je důsledek bídy a utrpení  jiných. Německým luteránům a evropskounijním komisařům  Romové nevoní. Romština by měla být logicky jednou z jednacích řečí tzv. Evropského parlamentu a Komise. Romové mají právo na procentní zastoupení v unijní byrokracii v Bruselu a ve všech unijních orgánech, pomůže to snížit jejich velkou nezaměstnanost a zdynamizuje to fungování zkostnatělé unijní byrokracie. Víc Romů musí  být delegováno do tzv. EU parlamentu. A konečně kolika trpícím romským rodinám z Rumunska a Bulharska dovolili trvalý pobyt ve vymírajícím Lucembursku a bohatstvím zbytnělém Švédsku a Finsku?    


Žádné komentáře: