čtvrtek 10. listopadu 2016

evropska unie trump


A na řadě evropskounijní oligarchie

Píše na francouzském informačním serveru vysoké kvality dreuzinfo  komentátorka Rosaly, s velkým půvabem. Unijní Olymp se třese. (Spíš ovšem ubohá chatrč, která by chtěla být Olympem). Obzvlášť Martin Schultz má velký strach o osud světa.
A co bude s Evropou i Amerikou. V televizi Europe 1 bledý, v téměř mrtvičné křeči, sdělil publiku, že všechno bude hrozné. Co s novým prezidentem, tak politicky nekorektním, podle kritérií bruselských vládců. Podle Schultze se bohužel Trumpovi podařilo stát se mluvčím obav milionů Američanů. Trump prý čelí rozdělenému národu (pravda, ale on to nezpůsobil).
  Všechny zahraničně politické otázky jsou nyní nezodpovězeny – Sýrie, Irák, Ukrajina, Libye. S Hillary všechno jelo jako po másle a zdroj všeho světového zla – Putina a Rusko – jsme měli pěkně po ruce. 
   Teroristické útoky islámu, které míří na základy západní civilizace – maličkost. Islamizace v plném proudu, invaze milionů muslimů, perverzní Erdoganova hra, který si hraje s Evropskou unií jako kočka s myší – nevýznamný detail. Nejvyšší zlo – Rusko.
   Trump se musí vrátit k zodpovědnosti, vysvětlil unijní génius a zmínil lepší svět pro děti. Evropská unie a USA musí zůstat partnery i po tak divokém výsledku. Rosaly mu vidí až do ledví: „Kéž bychom měli moc anulovat tyto volby, které neodpovídají naší definici demokracie, všechno by opět bylo lepší“.  
   Schultz a jeho klika eurokratů se budou muset sklonit před uragánem, který přijde z Ameriky. Jak silný dojem pro ostatní svět, vidět projev americké svobody. Svobodné rozhodnutí, proti všem a všemu, proti sondážím a předpovědím mediálních šamanů – 45. prezident vyvětrá hnilobný pach oligarchie, která již řadu let míří na zkázu západní civilizace. Západní svět se stal rukojmím její perverzní politiky, jejích nebezpečných aliancí, jejích antidemokratických postupů, směřující k likvidaci judeo-křesťanského dědictví a řecko-latinské kultury.  
    Evropskounijní mýtus - lepší svět bez Boha, bez vlasti, bez identity, bez rodiny – se rozpadl a bruselští technokrati se chvějí strachem.
    Dík americkému lidu, dík prezidentovi Donaldu Trumpovi.

Žádné komentáře: