pondělí 24. října 2016

prepravni kancelar

Šest tisíc v posledních 48 hodinách..

Štafeta bárek a lodí s černými pasažéry z Libye do Itálie, píše italský il Giornale. Rychlý smskovač Renzi a naneštěstí pro Itálii její ministerský předseda, zatím s unijními politruky dojednává podivný handl.
Imigranti z Afriky bez omezení a unijní politruci povolí vládnoucí mafii o desetinu procenta vyšší rozpočtové minus. Italské námořnictvo se proměnilo v přepravní kancelář, samozřejmě za vydatné pomoci Němců a jiných. Podle listu není policie už schopná zajistit v oblastech invaze veřejný pořádek.
    Ministr vnitra Alfano, který se hlásí k tzv. nové pravici, ale je stejně pravicový jako bratři Castro, prohlásil: „Pokud Evropa chce uprchlíky, ať nám platí“. Jenom víc peněz z Unie může snad zachránit vládnoucí levo a pseudopravou mafii a konečně o nic jiného jim nejde. Města italského jihu jsou na pokraji administrativního kolapsu. 1100 Afričanů se vylodilo v Palermu, 619 v Augustě. Norská loď Siem Pilot s ušlechtilými Nory a 908 Afričany na palubě nemíří do Norska, jak by se dalo očekávat, ale do italských přístavů. Topaz Responder (asi španělská loď) nalodila 413 Afričanů a vylodila je ve Vibo Valentia. Už i organizace „Lékaři bez hranic“ mají své lodi a převáží, jejich loď Bourbon Argos převezla do Reggio Calabria 814 Afričanů.
    Italská vláda má inovační postupy, jak tyto lidi distribuovat, než Unie dovede k rozumu východní Evropu a nechá se  zalidnit Afričany, prozatím imigranty umístit do obcí a oblastí, kde vládne pravice a Lega del Nord. 

Žádné komentáře: